For aupairs

Tökéletes üzleti partnert keresel? Mi igen!

Legyen a partnerünk az au pair programban!

Az au pair programba jelentkező fiatalok teljesen különböző iskolai végzettséggel, munkatapasztalattal és családi háttérrel rendelkeznek. A program egyik nagy előnye a jelentkezők szempontjából, hogy sem speciális iskolai végzettségre, sem professzionális szakmai tapasztalatra nincs szükség. A feladatok nagy része könnyen tanulható, és igazán az au pairek személyisége, hozzáállása és kitartása számít.
Ettől függetlenül külföldi partnereink és a fogadó családok is jobban preferálnak olyan jelölteket, akik mind a nyelvi képességeiket, mind pedig gyermekgondozási, nevelési ismereteket tekintve tapasztalattal rendelkeznek.
A programba jelentkező fiatalok nagy része is nagyobb önbizalommal vág neki a nagy kalandnak, ha kellőképpen felkészült rá.
Én már felnőtt fejjel, több diplomával köztük pedagógusi végzettséggel és gyakorlattal léptem be a programba évekkel ezelőtt, mégis volt néhány nehéz pillantom, mire megszoktam a megváltozott körülményeket és elvárásokat.
Rólam itt olvashatsz többet!

Bölcsődék, Óvodák, Játszóházak

Kedves Kollégák!
Az au pair programba jelentkező fiatalok nagy részének nincs professzionális gyermekgondozási, nevelési tapasztalata kiutazása előtt. Azt hiszem, mindannyian tudjuk, hogy az ösztönös és szívből jövő gyermekszeretet milyen sokat jelent ezen a pályán, de ez néha nem elég. Néhány hetes gyermekgondozási tapasztalat már sokat számít, az amúgy is nagy kihívás előtt álló fiatalok számára, valamint nagyban segíti elhelyezési esélyeiket is. Amennyiben intézményük érdeklődik az au pair program iránt, kérem lépjenek kapcsolatba velünk, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Nyelviskolák, nyelvtanárok

Az au pair program legfontosabb célja, hogy a fiataloknak lehetőséget biztosítson arra, hogy egy külföldi országban élve megismerkedjenek annak kultúrájával, és nyelvet tanulhassanak.
Az is nagyon fontos azonban, hogy a program résztvevői már az induláskor alapfokú kommunikációs nyelvtudással rendelkezzenek. Sok esetben már az is nagy segítség, ha a fiatalok indulásuk előtt néhány hónappal vagy héttel egy intenzív nyelvkurzuson vesznek részt. Ezzel felfrissítik tanulmányaikat és így könnyebben, gyorsabban tudnak integrálódni egy új családba, kultúrába.
Ezúton is keresünk olyan nyelvtanárokat és nyelviskolákat, akik látnak fantáziát az au pair programban és szívesen csatlakoznának hozzánk jelentkezőink nyelvtudásának fejlesztésében.
Amennyiben érdeklődik programunk iránt, arról részletesen olvashat a weboldalunkon vagy lépjen kapcsolatba velünk, szívesen válaszolunk minden kérdésére.

Babysitter képzők

Au paireink nagy része felelősségteljes felnőttként vág bele a programba, ezért azt megelőzően szeretnék minél több gyermekgondozással kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudással felvértezni magukat. Úgy gondolom, hogy egy babysitter képző tanfolyam elvégzése erre tökéletesen megfelelő, még akkor is, ha az au pair és babysitter tevékenysége nem teljesen ugyanaz.
Amennyiben önnek babysitter képző tanfolyamot szervező vállalkozása van és szívesen kapcsolódna az au pair programban résztvevők támogatásához, kérem, keressen minket, hogy megtaláljuk a tökéletes együttműködési lehetőséget.

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!