For aupairs

Au pair munka, amiből sokat profitálsz

Az au pair program előnyei

Külföldi munka tanulás és megélhetés egyben

Külföldi munka, tanulás és megélhetés egyben

Egy külföldi család tagjaként minőségi életszínvonalon élhetsz, lakásod, megélhetésed, munkád, zsebpénzed biztosítva lesz. Ezért cserébe csak azt várják tőled, hogy segíts a napi teendőkben, és foglalkozz a gyerekeikkel. Az au pair program keretében úgy tudsz majd hosszabb ideig külföldön élni, hogy nem kell vagyonokat kifizetned, és miközben tanulsz még pénzt is keresel.
Bárki tud készíteni egy gyors fotót az Eiffel toronyról, vagy a Big Benről egy külföldi utazás során, de ott élni utánozhatatlan lehetőség az ismeretlen felfedezésére.

Au pair program = Diplomamentő program

Sokak számára nagyon komoly problémát jelent, hogy habár elvégeztek egy felsőoktatási intézményt, diplomájukat nyelvvizsga híján nem kaphatják meg. Így sokan a szakmájukban sem tudnak elhelyezkedni.

Ne várj az utolsó pillanatig, mentsd meg időben a diplomádat!

Tudtad?

 • A nyelvizsga bizonyítványok hiánya miatt visszatartott diplomák aránya sok helyen 30 százalék feletti?
 • Alig-alig csökken azok sokezres tábora, akik még a tanulmányaik végére sem tudják megszerezni a szükséges papírt?
 • 2020-tól a nyelvvizsga nemcsak a diploma megszerzéséhez lesz alapvető követelmény, hanem a már a felsőoktatási intézményekbe való bejutás alapfeltétele is lesz?

Ha te is azok közé a fiatalok közé tartozol, akiknek problémát jelent a nyelvvizsga megszerzése és a piacképes nyelvtudás megléte, ne várj a csodára, hanem készítsd el saját diplomamentő programodat. Ha már van alapfokú nyelvtudásod, egy év múlva nem okoz majd gondot a középfokú nyelvvizsga letétele. Szókincsed, kiejtésed minősége pedig magasan jobb lesz az itthon nyelvet tanuló társaidénál.

Legyél te is brit, német, svájci vagy amerikai egy évre!

Au pairként élni azt is jelenti, hogy a fiatalok egy kicsit a vendéglátó ország polgárává válnak. Megtanulják az Ő szemükkel nézni az országot, és nagy szerepük lesz abban, hogy megismertessék külföldön a mi kultúránkat! Bejárhatod az országot, kirándulásokon vehetsz részt, múzeumok, színházak, éttermek várnak rád. Más országokból érkezett fiatalokkal ismerkedhetsz, és rajtuk keresztül más országok kultúráját, szokásait is megismerheted. Sokat tanulsz majd új emberekről és emberektől, gyerekekről és emberi kapcsolatokról. Legyél nyitott az új dolgokra, sokat profitálsz majd belőlük!
Válassz országot most, és tájékozódj a lehetőségeidről!

Tökéletes nyelvtanulási lehetőség

Tökéletes nyelvtanulási lehetőség

Mindennapi életed, feladataid során folyamatosan nyelvhasználatra lesz szükséged. Nemcsak beszélni, hamarosan gondolkodni is megtanulsz majd egy idegen nyelven. Napról napra folyékonyabban és szebb kiejtéssel, a szavak keresgélése nélkül beszéled majd a nyelvet és megérted a környezetedet.

Segíti a függetlenné válásodat

Sok au pair számára ez az első alkalom, hogy távol kerül a családjától, és egyedül kell megállnia lábán, megfelelnie az elvárásoknak. Habár a vendéglátó család segítségedre lesz, te egy független és felelősségteljes felnőttként élsz majd. Bár ez lehet, hogy kicsit ijesztően hangzik, könnyen beletanulsz majd az új helyzetbe, és hidd el, nagyon fogod élvezni!
Au paireink mondták:
Nem a nyelvtudás volt a leghasznosabb, amit au pairként megszereztem, hanem a függetlenség, a rugalmasság, mások elfogadása és tisztelete és nem utolsó sorban az önálló élet!

be_competitive.png

Vonzóvá teszi az önéletrajzodat

A magabiztos idegen nyelvtudás, piacképes kompetenciák, nemzetközi tapasztalatok mind nagyon jól mutatnak egy önéletrajzban. A külföldi munkatapasztalat segít kiemelkedni a tömegből, és versenyképessé tesz a munkaerő piacon. Amerikai felmérések alapján a volt au pairek több mint 80%-a megerősítette: Au pairként szerzett tapasztalataik segítették őket, jobb munkát, magasabb pozíciót találni.

page-au-pair-amibol-sokat-profitalsz-nezzuk-az-erem.jpg

Nézzük az érem másik oldalát

Nagyon fontos, hogy indulás előtt reális képet kapj arról, mi lesz a dolgod, milyen helyzeteket kell majd megoldanod au pairként. Mi mindent megteszünk ezért, mert azt szeretnénk, hogy felelősségteljes és megalapozott döntést hozhass. Mindenkinek az az érdeke, hogy jól felkészülten indulj neki az útnak, hogy később kitarts döntésed mellett még akkor is, ha néha nehéz lesz. Nem győzöm hangsúlyozni az au pair képzések során is, hogy az au pair munka egyáltalán nem könnyű. Attól, hogy külföldön élsz majd, ez nem nyaralás! Ami a legfontosabb, hogy ne legyenek a valóságtól elrugaszkodott elvárásaid, és elképzeléseid erről a munkáról.

Egy idegen családban kell élned, és alkalmazkodnod kell a mindennapokban. A család a legnagyobb értékét, a gyermekeit bízza rád, sokszor egyedül leszel majd a házban, kezeled a riasztót, vezeted az autójukat. Ezek bizony nem egyszerű dolgok. A családok megbíznak benned, és hiszik, hogy te mindent ügyesen és jól fogsz csinálni.(És ez így is lesz!) Számítanak rád és a munkádra, hiszen ezért választottak TÉGED nagyon sok jelentkező közül! Az első időszakban még a nyelvi nehézségekkel is szembe kell majd nézned, még akkor is, ha jó nyelvi alapokkal indulsz is neki.
Néha egyedül érzed majd magad és honvágyad is lesz, de ne hagyd, hogy ezek az érzések úrrá legyenek rajtad és elrontsák a mindennapjaidat. Igyekezz meglátni a jó dolgokat a környezetedben, és koncentrálj a program előnyeire. Később már te is csak mosolyogni fogsz a kezdeti időszak nehézségein.
Mi mindig itt leszünk, hogy segítsünk neked, vagy egyszerűen csak meghallgassunk.

Mindenkinek azt javaslom, hogy tájékozódjon pontosan az au pair programról, aztán tegyen egy próbát, és vonja le a saját következtetését a saját tapasztalatai alapján. Hiszen az élet amúgy is erről szól, nem igaz?
Szóval, hol leszel a jövő hónapban?

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!