For aupairs

Hogyan lehetsz au pair 5 lépésben!

Tedd meg az első lépést még ma!

1. lépés - Tájékozódj és regisztrálj a weboldalunkon!

Gondold át, hogy miért szeretnél au pair lenni! Miben segíthet téged a program? Milyen nyelvet szeretnél tanulni? Milyen nyelven beszélsz?  Ellenőrizd, hogy megfelelsz-e a részvételi feltételeknek! Az au pair programban feltételei és szabályozása országonként változnak, ezért fontos, hogy tisztában legyél a különböző országok nyújtotta lehetőségekkel. A programban való részvételhez regisztrálnod kell az Aupairfect kapcsolati oldalán. Ezzel a regisztrációval bekerülsz az adatbázisunkba, és küldünk neked egy információs csomagot, amiből részletesen tájékozódhatsz a programról. Ezt követően munkatársuk megkeres téged telefonon, hogy egy személyes találkozó keretében miden fontos részletet megbeszéljünk veled.

Jelentkezz au pairnek, tedd meg az első lépést

2. lépés - Személyes vagy Skype interjú

Számunkra ez az au pair program egyik legfontosabb része.
A személyes találkozó során teljes körű tájékoktatást kapsz a programról. Igyekszünk megismerni téged, motivációidat, iskolai végzettségedet, eddigi munkáidat. Minél részletesebb információt tudunk adni rólad külföldi partnereinknek, annál nagyobb eséllyel indulsz egy számodra tökéletes család megtalálásáért.

  Jelentkezési útmutató

  3. lépés - Elkészítjük a profilodat és felkészítünk az au pair programra!

  A programhoz egy részletes és vonzó profilt állítuk neked össze a jelentkezési anyagodból! A profil összeállítás részleteivel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal itt  ismerkedhetsz meg!
  Idegen nyelvű állásinterjú felkészítés
  Profilod összeállítása után, megküldjük neked idegennyelvű állásinterjú tréning anyagunkat, amiből felkészülhetsz a családdal történő beszélgetésre. Az „éles” interjú előtt, szolgáltatásunk részeként, tartunk neked egy Skypos, idegen nyelvű állásinterjú gyakorlatot is!


  4. lépés - Légy türelmes! Keressük neked a megfelelő családot!

  Az állásinterjú tréning után elindítjuk a keresési folyamatot, összeegyeztetjük elvárásaidat, kéréseidet a fogadó családok preferenciáival. A keresési folyamat általában 2-4 hetet vesz igénybe. A családok megnézik a profilokat és döntenek, hogy kitől szeretnének interjút kérni. Minél rugalmasabb vagy az elvárásaidat illetően, és minél kiemelkedőbb jelentkezési anyagot tudunk rólad összeállítani, annál könnyebb lesz a neked megfelelő fogadó családot megtalálni.Megszervezzük az interjút a családdal

  Megszervezzük az interjút a családdal
  Amint egy, vagy több család érdeklődik irántad, megküldjük neked a profiljukat, hogy minél többet megtudj róluk, valamint a rád váró feladatokról.
  Kölcsönös érdeklődés esetén megszervezünk számotokra egy telefonos vagy Skypos interjút. Az interjú előtt még egyszer felkészítünk a lehetséges kérdésekre.

  Várjuk a döntésedet
  Az interjú után mind tőled, mind pedig a fogadó családtól várunk egy rövid visszajelzést az interjú menetével, sikerességével kapcsolatban.
  A családok nagy része már egy interjú, valamint a személyes anyagod alapján meghozza a döntést. Nagyon ritka, hogy két interjút kérnek egy jelentkezőtől.
  Kérünk, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján mérlegeld, hogy megfelel-e a család számodra. Fontos a gyerekek, kora, száma, a hely, ahol a család lakik, a ház mérete, hogy van-e más háztartási alkalmazott stb… Nem kell rögtön az első családot elfogadni. Ha valami zavar jelezd nekünk, megpróbálunk segíteni. Hallgass a megérzéseidre, hisz neked kell majd egy évet a fogadó családdal élni. Az sem jó viszont, ha túl sokáig válogatsz. Határozz meg néhány preferenciát, ami igazán fontos neked, a többi kérdésben pedig próbálj rugalmas lenni.

  5. lépés - Gratulálunk! Au pair lettél!

  A sikeres interjú után néhány nappal megküldjük neked a meghívó leveledet, ami lényegében egy au pair szerződés! Ez a levél tartalmazza, az au pair program kezdetét és időtartamát, a heti zsebpénz mértékét, a család rövid ismertetőjét valamint az elvárásaikat veled szemben, az elvégzendő házimunkára és gyermekfelügyeletre vonatkozóan. Tartalmazza még a heti munkaidőt, munkabeosztást a szabadnapokat és az éves szabadság mértékét. Miután megkapod ezt a levelet a családtól, megkezdheted az utazási előkészületeket.

  Megszervezzük a kiutazásod

  Kiutazásod megszervezése
  Amennyiben igényled, megnézzük, hol lehet olcsó repülőjegyet venni, egyeztetjük, melyik reptérre kell majd érkezned. Miután megkaptad a meghívólevelet, mihamarabb vedd meg a jegyet, mert diszkont társaságok esetében a repülőjegy egyre drágább lesz az utazás időpontjához közeledve.

  Sok sikert kívánunk és ne felejtsd el: A program teljes ideje alatt számíthatsz ránk és külföldi partner ügynökségünkre is!
   

  Au Pair program – Nekem való lehetőség?

  Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

  Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

  • Külföldi munka és nyelvtanulás
  • Más kultúrák megismerése
  • Új szemléletmód elsajátítása
  • Függetlenség és biztonság
  • Idegennyelv gyakorlás
  • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
  • Speciális diplomamentő program
  • A jövőd megalapozása
  • Külföldi szakmai gyakorlat

  Ismerd meg Meetup csoportunkat!

  Érdekel

  Aupairfect Intercultural Au pair Program
  Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

  Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

  A képzés főbb moduljai:

  • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
  • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
  • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
  • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
  • Gyermekgondozási ismeretek
  • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
  • Egészség és biztonság
  Érdekel

  Summer Au Pair Program

  Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

  Válassz országot most!