For aupairs

Aupairfect blog

Mikor jelentkezhetek Au pair munkára?

Egész évben várjuk jelentkezésedet, fogadó családjaink folyamatosan keresnek megbízható, kedves au paireket. Talán sokan nem tudjátok, de au pair munkát nem csak szeptembertől lehet találni, bár az igaz, hogy a legtöbb család az iskola év megkezdésekor keres au pairt.
Sok családnak van szüksége au pairre januártól, mert a lányok, fiúk egy része karácsonykor haza utazik és már nem tér vissza az au pair programba. Ez az időszak azoknak a fiataloknak a legmegfelelőbb, akik főiskolai tanulmányokat folytatnak és szeretnének egy félévet vagy egy évet kihagyni, felfüggesztve tanulmányaikat, hogy nyelvet tanulhassanak.
Tavasz végén, nyár elején indul a nyári au pairek keresése. A nyári au pairek általában az iskolai év végétől a nyári szünet végéig segítenek a családoknak. Ezt a lehetőséget én azoknak a fiataloknak ajánlom, akik már jobban kommunikálnak idegen nyelven, és szeretnék egy kicsit a tudásukat felfrissíteni vagy szinten tartani.
A hátránya a nyári au pairkedésnek az, hogy viszonylag rövid időt lehet külföldön tölteni, és nyáron a nyelviskolák zárva vannak. Így vagy csak magántanárral tudsz tanulni, ami egyébként nagyon hasznos és intenzív módja a nyelvtanulásnak, vagy teljesen kihagyod a nyelviskolát.
Amennyiben szeretnéd au pairként kipróbálni magad és egy idegen országban, anyanyelvi környezetben fejleszteni nyelvtudásodat, bátran jelentkezz, és mi egész évben tudunk segíteni, hogy megfelelő családot találjunk neked és felkészítsünk az au pair munkára.

További hasznos tanácsoakt és információkat talalsz még Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkon.

GY.I.K. au paireknek

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...