For aupairs

Aupairfect blog

Gyémántgyűrűk és más érdekességek

Az au pair program bizony mindenki számára tartogat meglepetéseket és váratlan fordulatokat. Ez most egy ilyen au pair történet. Mostanában általánosabbnál általánosabb dolgok történnek velem, mint születésnapi óriás gyémántgyűrű, valamint egy átlagos ebéd az Iron Maiden frontemberének fiával.

Az utóbbi időben többször én készítem a vacsorát a gyerekeknek, mert az Julia dolgozik. Segít a férjének, mert mint tudjuk, karácsony táján jobban fogy a Rolex, meg a gyémánt. Na meg a gyerekek is szeretik ha én főzök, mert akkor van íze a kajának! Múltkor Matt közölte, hogy  „Katie, I love your mash poteteos! (krumpli püré) Szóval úgy látszik ezt a melót is megnyertem! Na, mindegy!

Egyébként az én névnapom mellett, - ami itt a kutyának sem tűnik fel, mert az angoloknál nincs névnap, nem is nagyon tudják mi az, - születésnapot ünnepeltünk, méghozzá a Juliáét. Szombaton nov. 24.-én volt a nagy esemény. Kapott is egy akkora smoke topáz köves gyűrűt 10 kicsi gyémánttal körberakva az Ő Richardjától, hogy azon csodálkozom, fel tudja vele emelni a kezét.

Mégis csak van haszna annak a sok edzésnek amire jár! Elbírja a keze a gyűrűit. Na már megint undok vagyok!
Egyébként én is vettem neki csokit, meg virágot meg képeslapot. Nagyon örült. De a legnagyobb meglepetés az volt, hogy péntek este, amíg ők elmentek vacsorázni Richarddal, Jackkal készítettünk neki egy szülinapi képeslapot.
Én megrajzoltam a körvonalakat, ajándék doboz, virág, Happy Birthday felirat, stb. Jack meg kiszínezte, meg beleírta a szülinapi köszöntőt. Nem akarok elfogult lenni, de nagyon szép lett. Julia elbőgte magát mikor megkapta, utána meg jött hozzám, hogy hát nagyon-nagyon köszöni.

Egyébként nem volt nagy felhajtás itthon, még csak vacsorázni sem mentünk el, hanem este Richard hozott a városban lévő kínai étteremből egy halom nagyon finom kaját. Ami érdekes volt az inkább az, hogy itt volt Mattnek a legjobb barátja, Dylan Smith, aki történetesen az Iron Maiden zenekar gitárosának a fia. Ők is itt laknak valahol a közelben. Dylan, egy rendes, kicsit visszahúzódó fiú, és amikor találkozunk és kedvesen köszön, úgy átvillant az agyamon, hogyha nekem valaki azt mondja fél évvel ezelőtt, hogy au pairként az Iron Maiden gitárosának a fiával fogok együtt kínait vacsorázni egy angol konyhában, hát, minimum őrültnek nézem.

Érdekes dolgokat produkál az élet!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...