For aupairs

Aupairfect blog

Partnerünk a Magyar Vöröskereszt

Új partnerünk a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete. 2016 januárjában hosszas előkészítése és egyeztetés után az Aupairfect au pair ügynökség és a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá. A Vöröskereszt működését, törekvéseit, munkáját azt gondolom, senkinek nem kell bemutatni, számunkra azonban leginkább a bébiszitter képzés, valamint, az elsősegélynyújtó tanfolyamaikon nyújtott színvonalas oktatás miatt fontos ez a megállapodás. Sokszor elhangzik a közvetítés során, hogy au pair munkára nem kell kifejezetten speciális képesítés, de azt is mindig elmondjuk, és természetesen tapasztalatból tudjuk, hogy mekkora előnnyel indulnak a család választás során azok a jelöltjeink, akik speciális bébiszitterképzéssel rendelkeznek, vagy részt vettek életmentő, elsősegélynyújtó tanfolyamon.

A budapesti Vöröskereszt felnőttképzési tevékenységének keretén belül professzionális bébiszitter képzésen vehetsz részt, így irodánk könnyen talál majd számodra au pair munkát Európában vagy akár az Egyesült Államokban. Figyeld weboldalunkat és facebook oldalunkat ahol folyamatosan tájékoztatunk titeket a tanfolyamok kezdési idejéről, a jelentkezés feltételeiről és menetéről.  Azt hiszem a lelkem mélyén, mindig egy kicsit pedagógus maradok, és talán ezért is tartom nagyon fontosnak azt, hogy azok az ügyfeleim, akik az au pair programot választják, felkészülten induljanak útnak, és nem csak a csecsemő és kisgyermekgondozással kapcsolatos ismereteket hanem baleset megelőzési és elsősegély nyújtási ismereteket is elsajátíthassanak.

A Magyar Vöröskereszt megyei, és városi szervezeti már évtizedek óta foglalkoznak különböző képzések szervezésével, amelyek közül a bébiszitter tanfolyam, valamint az elsősegélynyújtó és gyermek elsősegélynyújtó tanfolyamok hatalmas előnnyel bírnak, ha valaki au pairként szeretne külföldön munkát vállalni. Külföldi partnerügynökségeink szintén azon a véleményen vannak, és természetesen ezt hosszú évek tapasztalata mondatja velük, hogy a képzésnek hatalmas szerepe van az au pair kiválasztás során. Ezen, persze nem is nagyon lehet meglepődni, hiszen minden szülő szívesebben bízza kisgyermekét egy hozzáértő, tapasztalt, és tanult fiatal felnőttre, mint valakire, aki gyerkőcöt eddig csak fényképen látott.

A bébiszitter és elsősegély nyújtási ismeretek oktatása mellett, ügynökségünk nagy hangsúlyt fektet a specifikus au pair tréningre is, amely kifejezetten a külföldi élethelyzetekre, kommunikációs problémák megoldására és idegen nyelvű állásinterjú helyzetekre készít fel. A Szolnok megyei Vöröskereszttel közösen indított au pair képzésünk szeptembertől lesz elérhető. A részletekről és a jelentkezési feltételekről folyamatosan adunk majd tájékoztatást a weboldalunkon és facebook oldalunkon.

Kapcsolat

GYÖNYÖRŰ HELYEKEN JÁRTAM, SOK BARÁTOT SZEREZTEM ÉS
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!

 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...