For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Au pair Program - Mit kapsz a munkádért cserébe?

Heti zsebpénz                    
Az au pairek nem fizetést, hanem úgy nevezett zsebpénzt kapnak, ami heti rendszerességgel, többnyire a hétvégén kerül kifizetésre. Kaphatod készpénzben, banki utalással és csekken is. A zsebpénz mértéke országonként teljesen eltérő, ezér mindenképpen olvasd el alaposan az oszágokról szóló tájékoztatónkat.

A heti zsebpénz mértéke függhet az alábbiaktól, bár a kegtöbb országban a zsebpénz mértéke törvény áltaé limitált!

   

Szállás és teljes ellátás

Sok fontos dolgot tudnék felsorolni, ami miatt érdemes au pairnek szegődni, de az előre megszervezett, és a juttatási csomag részeként biztosított szállás és teljes ellátás biztos, hogy dobogós helyen van. Egyrészt ezzel rengeteget spórolhatsz, másrészt nem kell azzal a sokszor nyomasztó bizonytalansággal szembe nézni, hogy hol, mennyiért, milyen körülmények között találsz majd szállást, amit idegen emberekkel kell megosztanod.

Sok au pair nemcsak saját szobát, hanem saját külön lakrészt is kap a házon belül, ami valljuk be sok ember számára itthon sem elérhető. A szobák jól felszereltek, külön tv, dvd van, a wifi kapcsolat pedig alap szolgáltatás. A teljes ellátás szintén a csomag része, ami általában azt jelenti, hogy azt eszed, amit a család többi tagja. Ilyen körülmények között nyugodtan koncentrálhatsz azokra a célokra, amiért au pairnek mentél, és a zsebpénzed is teljesen megmarad, amit angol nyelvórára, mozira, bulikra költhetsz. Szintén előnyös, hogy gyakorlatilag a munkahelyeden laksz, ezért nincs munkába járási költséged, reggel akár 5 perc alatt munkára kész vagy.


Egyéb juttatások amit au pairként kaphatsz:

Van, ahol a család autóját használhatja az au pair, van, ahol külön autót biztosítanak, amivel a gyerekeket iskolába, szabadidős tevékenységekre lehet vinni. A családok    többsége megengedi, hogy az au pair nyelviskolába, baráti találkozókra, babysitterkedéshez használja az autót.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...