For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Miért hasznos a kétnyelvű au pair képzés?

A gyerekek szeretete és velük való foglalkozás nem a képzettségen múlik, de az kétségtelen, hogy a gyermekek gondozását, életkori sajátosságaikat, alapvető elsősegély nyújtási és csecsemőgondozási ismereteket nagyon hasznos elsajátítani, nemcsak a gyermekek, hanem a saját biztonságod, és önbizalmad érdekében is.

Mint az már sokszor, sok helyen elhangzott az au pair program egyik legvonzóbb része az, hogy nem szükséges a jelentkezéshez professzionális képesítés, egyszerűen csak találsz magadnak egy családot, összepakolsz, beköltözöl hozzájuk és így éltek Happly Ever After mint a mesében!

Nos, ez lehet, hogy így is lesz, de jó tudni, hogy aki au pairnek megy, nem csak komoly felelősséget, hanem komoly munkát is vállal, amire jobb ha még az indulás előtt felkészül. Szó sincs arról, hogy bárkit szeretnék elijeszteni vagy lebeszélni erről a lehetőségről SŐT!!! Azt viszont szeretném, ha senki nem becsülné le a rá váró feladat komolyságát.

Kétnyelvű au pair / babysitter képzésünkön nemcsak magyar hanem angol nyelven is megtanulhatod, hogyan pályázz meg egy állást, hogy nyerd meg leendő munkaadódat egy állásinterjún és hogyan foglalkozz egy kisgyerekkel, hogy az mindkettőtöknek jó és hasznos időtöltés legyen.

Lépj tovább a kétnyelvű képzésünk részleteire!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...