For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Az au pair programról hat lépésben II. / Miért válaszd az Aupairfect au pair ügynökséget?

Remélem sorozatunk első része felkeltette az érdeklődésedet! Ebben a részben, szeretném bemutatni az ügynökségünket és azokat a feltételeket amelyek feltétlenül fontosak az au pairré váláshoz

Mért az Aupairfect?

Hallottad már a kifejezést DIY project? Do It Yourself, vagyis csináld magad! Külföldön au pair munkát találni, au paireket vendégül látni, beilleszkedni és a beilleszkedést megfelelően támogatni nem egy ilyen project.

Több mint 6 éves külföldi munkatapasztalattal, valamint pedagógus és közgazdász diplomával úgy éreztem, sehol nem használhatom jobban megszerzett tudásomat, mint az au pair tanácsadás, felkészítés és közvetítés területén. Az általam kidolgozott program részletesen kiterjed az au pair élet minden területére, a hatékony kommunikációtól a gyermekekkel kapcsolatos fontos teendőkig.

Velünk biztonságban leszel!

Az első hasznos tanács, amit szeretnénk neked adni, hogy ne próbálj önállóan, ügynökség segítsége és támogatása nélkül nekivágni a NAGY KALANDNAK!
Sajnos az interneten számos ellenőrizhetetlen hirdetés kering és nagyon sok történet szól olyan fiatalokról is, akik pórul jártak, rossz tapasztalatokat szereztek kiutazásuk során. Ne tedd ki magad csalódásnak és esetleg veszélynek! Bátorság és elszántság szükséges ahhoz, hogy valaki mindent hátra hagyva kipróbálja magát egy új országban. Ne nehezítsd ezt a helyzetet még azzal, hogy bizonytalan, leinformálhatatlan körülmények közé kerülsz.

Partnereink a legnagyobb, legismertebb ügynökségek Európa szerte, és már évtizedek óta helyeznek el biztonságosan, professzionális módon au paireket az egész világon. Velünk, velük biztonságban leszel, és életre szóló élményben lesz részed.

Az Aupairfect szolgáltatásai

Megtalálni a megfelelő helyet és lehetőséget, ahol élhetsz, dolgozhatsz, tanulhatsz, és jól érezheted magad, még országon belül sem egyszerű feladat. Mindezt külföldön megteremteni pedig sok fiatal számára ijesztő és szinte lehetetlen vállalkozás. Nos, számunkra nem az! Több éves külföldi és itthoni tanácsadói tapasztalatra alapozva bátran állíthatjuk, hogy minden kérdésedre választ adunk, felkészítünk, és mindent megszervezünk számodra kiutazásod előtt, és az au pair program teljes időtartama alatt.  

Olyan szolgáltatást igyekszünk nyújtani minden jelentkezőnk számára, amit magunk is elvárnánk ugyanebben a helyzetben. Örömmel válaszolunk kérdéseitekre, hogy ezzel is segítsünk titeket egy fontos döntés meghozatalában, hogy később ez életetek egyik legjobb döntése legyen!


Miután megérkeztél...

Irodánk célja, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsen, és elhelyezésed után is támogassunk, amennyiben igényt tartasz rá. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően az életed különböző területein nyújtunk segítséget. Ezek közé tartozik, az angol nyelvtanulás, adózás, pénzügyi kérdések, utazás stb.

 Lépj kapcsolatba velünk most!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...