For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Professzionális Au pair / Babysitter képzés - Jelentkezz te is!

Ahhoz, hogy egy kisgyerekkel foglalkozz, az esetek többségében „csak” empatikus készségre, kedvességre és egy jó nagy adag felelősségtudatra van szükség.

Gyakorlott tanítóként, óvodapedagógusként valamint az Aupairfect au pair ügynökség vezetőjeként azonban tudom, hogy a gyerekekkel való foglalkozás minőségét nagyban fejleszti, egy professzionális képzésen való részvétel. Az természetes, hogy nem lehet mindenki óvó- vagy tanító néni, de még óvodai- vagy bölcsődei dadus sem, de erre nincs is szükség. A partnerünk (Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet) által szervezett babysitter képzésen minden megtanulhatsz, ami ahhoz szükséges, hogy megfelelő önbizalommal, szaktudással és gyakorlattal vállalhass gyermekmegőrzői munkát, itthon vagy akár külföldön.

Professzionális babysitter képzés, au pair képzés

Az au pair közvetítés során számos külföldi partnerügynökséggel és persze családdal dolgozom együtt és tapasztalatból mondhatom, hogy bár nagyon fontos az idegen nyelv kommunikációs szintű ismerete, a szülők nagy részének sokkal fontosabb az, hogy a hozzájuk beköltöző au pair, hogyan bánik majd a gyermekükkel, hogyan reagál váratlan, és vészhelyzetek esetén, ismeri –e az alapvető háztartásbiztonsági szabályokat.

Ez a tanfolyam segít abban, hogy képes legyél a gyermekek szükségleteit ellátni életkoruknak, és fejlettségi szintjüknek megfelelően. Ezen felül számtalan ötletet, adunk, hogy az együtt töltött idő aktívan, szórakoztatóan és biztonságban töltsétek el, és hogy meg tudd oldani az estelegesen felmerülő problémákat.

 

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...