For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Az au pair programról hat lépésben III. / Jelentkezési feltételek

Blog sorozatunk harmadik részében az au pair program jelentkezési feltételeivel előnyeivel és elvárásaival ismerkedhettek meg!

Au pair program jelentkezési feltételei

Jelentkezési feltételek

Egyéb előnyök a kiválasztás során

 Au pair program Indulhatunk?

 

Au pair prgoram: Indulhatunk?


Az au pair program előnyei

Külföldi munka, tanulás és megélhetés egyben

Egy külföldi család tagjaként minőségi életszínvonalon élhetsz, lakásod, megélhetésed, munkád, zsebpénzed biztosítva lesz. Ezért cserébe csak azt várják tőled, hogy segíts a napi teendőkben, és foglalkozz a gyerekeikkel. Az au pair program keretében úgy tudsz majd hosszabb ideig külföldön élni, hogy nem kell vagyonokat kifizetned, és miközben tanulsz még pénzt is keresel. 

 

Au pair program: külföldi munka és tanulás egyben

Tökéletes nyelvtanulási lehetőség

Mindennapi életed, feladataid során folyamatosan nyelvhasználatra lesz szükséged. Nemcsak beszélni, hamarosan gondolkodni is megtanulsz majd egy idegen nyelven. Napról napra folyékonyabban és szebb kiejtéssel, a szavak keresgélése nélkül beszéled majd a nyelvet és megérted a környezetedet.

 

Speciális diplomamentő programod lehet

Sokak számára nagyon komoly problémát jelent, hogy habár elvégeztek egy felsőoktatási intézményt, diplomájukat nyelvvizsga híján nem kaphatják meg. Így sokan a szakmájukban sem tudnak elhelyezkedni. Ha te ezek közé a fiatalok közé tartozol, vedd kézbe a saját nyelvtanulásodat és készítsd el saját diplomamentő programodat. Ha már van alapfokú nyelvtudásod, egy év múlva nem okoz majd gondot a középfokú nyelvvizsga letétele. Szókincsed, kiejtésed minősége pedig magasan jobb lesz az itthon nyelvet tanuló társaidénál.

 

Au pair program a speciális diplomamentő program


Új világ nyílik meg előtted

Bejárhatod az országot, kirándulásokon vehetsz részt, múzeumok, színházak, éttermek várnak rád. Más országokból érkezett fiatalokkal ismerkedhetsz, és rajtuk keresztül más országok kultúráját, szokásait is megismerheted. Sokat tanulsz majd új emberekről és emberektől, gyerekekről és emberi kapcsolatokról. Legyél nyitott az új dolgokra, sokat profitálsz majd belőlük!

Au pair program: ismerkedj más kultúrákkal!

Vonzóvá teszi az önéletrajzodat

A magabiztos idegen nyelvtudás, piacképes kompetenciák, nemzetközi tapasztalatok mind nagyon jól mutatnak egy önéletrajzban. A külföldi munkatapasztalat segít kiemelkedni a tömegből, és versenyképessé tesz a munkaerő piacon. 

Nézzük az érem másik oldalát

Nagyon fontos, hogy indulás előtt reális képet kapj arról, mi lesz a dolgod, milyen helyzeteket kell majd megoldanod au pairként. Mi mindent megteszünk ezért, mert azt szeretnénk, hogy felelősségteljes és megalapozott döntést hozhass. Mindenkinek az érdeke, hogy jól felkészülten indulj neki az útnak, hogy később kitarts döntésed mellett még akkor is, ha néha nehéz lesz. Nem győzöm hangsúlyozni az au pair képzések során is, hogy az au pair munka egyáltalán nem könnyű. Attól, hogy külföldön élsz majd, ez nem nyaralás! Ami a legfontosabb, hogy ne legyenek a valóságtól elrugaszkodott elvárásaid, és elképzeléseid erről a munkáról. 

Egy idegen családban kell élned, és alkalmazkodnod kell a mindennapokban. A család a legnagyobb értékét, a gyermekeit bízza rád, sokszor egyedül leszel majd a házban, kezeled a riasztót, vezeted az autójukat. Ezek bizony nem egyszerű dolgok. A családok megbíznak benned, és hiszik, hogy te mindent ügyesen és jól fogsz csinálni.(És ez így is lesz!) Számítanak rád és a munkádra, hiszen ezért választottak TÉGED nagyon sok jelentkező közül! Az első időszakban még a nyelvi nehézségekkel is szembe kell majd nézned, még akkor is, ha jó nyelvi alapokkal indulsz is neki.

Mindenkinek azt javaslom, hogy tájékozódjon pontosan az au pair programról, aztán tegyen egy próbát, és vonja le a saját következtetését a saját tapasztalatai alapján. Hiszen az élet amúgy is erről szól, nem igaz

Szóval, te hol leszel a jövő hónapban?

 

Lépj kapcsolatba velünk most!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...