For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Új Partnerünk a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete_ÖSSZEVONNI

Azt hiszem a lelkem mélyén, mindig egy kicsit pedagógus maradok, és talán ezért is tartom nagyon fontosnak azt, hogy azok az ügyfeleim, akik az au pair programot választják, felkészülten induljanak útnak, és nem csak a csecsemő és kisgyermekgondozással kapcsolatos ismereteket hanem baleset megelőzési és elsősegély nyújtási ismereteket is elsajátíthassanak.

A Magyar Vöröskereszt megyei, és városi szervezetei már évtizedek óta foglalkoznak különböző képzések szervezésével, amelyek közül a bébiszitter tanfolyam, valamint az elsősegélynyújtó és gyermek elsősegélynyújtó tanfolyamok hatalmas előnnyel bírnak, ha valaki au pairként szeretne külföldön munkát vállalni.

Külföldi partnerügynökségeink szintén azon a véleményen vannak, és természetesen ezt hosszú évek tapasztalata mondatja velük, hogy a képzésnek hatalmas szerepe van az au pair kiválasztás során. Ezen, persze nem is nagyon lehet meglepődni, hiszen minden szülő szívesebben bízza kisgyermekét egy hozzáértő, tapasztalt, és tanult fiatal felnőttre, mint valakire, aki gyerkőcöt eddig csak fényképen látott.

A bébiszitter és elsősegély nyújtási ismeretek oktatása mellett, ügynökségünk nagy hangsúlyt fektet a specifikus au pair tréningre is, amely kifejezetten a külföldi élethelyzetekre, kommunikációs problémák megoldására és idegen nyelvű állásinterjú helyzetekre készít fel.

A Szolnok megyei Vöröskereszttel közösen indított au pair képzésünk szeptembertől lesz elérhető. A részletekről és a jelentkezési feltételekről folyamatosan adunk majd tájékoztatást a weboldalainkon és facebook oldalainkon.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...