For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Angol / Magyar nyelvű Au pair tréning

Nagyon sok történetet találhatsz az interneten, ahol jelenlegi, vagy volt au pairek osztják meg tapasztalataikat a programmal kapcsolatban.

Sajnos, sok helyen olvasható, hogy a lányok (fiúk) nagy része teljesen felkészületlenül, valami rózsaszínű elképzeléssel vág neki külföldi útjának, és amikor nehézségekkel találják szemben magukat, nem tudják mit tegyenek. Egy részletesen kidolgozott könyv és tréning segítségével mi igyekszünk mindenkit a lehető legjobban felkészíteni erre a speciális külföldi munkára. A családoknak is nagyon fontos, hogy olyan au pairt kapjanak, aki maradéktalanul tisztában van nemcsak a program előnyeivel, hanem a rá váró feladatokkal, és felelősséggel is.

A tréningprogram minden hasznos információt tartalmaz, ami segít neked a könnyebb beilleszkedésben, a gyerekekkel való foglalkozásban, és felelősségvállalásban.

Megtanítjuk, mire figyelj, hogy mind te, mind pedig a rád bízott gyermekek és értékek biztonságban legyenek. Mint képzett és gyakorlott pedagógus, és volt expat (olyan személy, aki külföldön él) tisztában vagyok azzal milyen fontos felkészülten nekivágni egy új élet- helyzetnek.   

Tudj meg többet tréing programunkról. Várjuk jelentkezésedet!

Kétnyelvű au pair tréning

 

 

 

 

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...