For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Hatékony kommunikáció - Kapcsolat a szülőkkel

Az emberi kapcsolatok alapja kommunikáció, és au pairként vagy babysitterként nem csak a gyerekekkel kell jól megértetned magad, hanem a szüleikkel is.

Kommunikációs tréningünk lényege, hogy megtanítsuk, mint magyar, mint pedig idegen nyelven azokat az alapokat, amelyek sikeressé teszik majd az állás interjút, és a további kapcsolatodat a gyerekekkel és a szülőkkel egyaránt. Megtanulod, hogyan győzd meg a gyerekeket, hogy figyeljenek rád, tegyék meg, amit kérsz tőlük és fogadják el azt a tényt, hogy te vagy értük a felelős és te vagy a főnök, amíg a szüleik távol vannak.

A szülőkkel rendszeresen kell majd hosszabb rövidebb megbeszéléseket tartani, és nem csak a gyerekekről, hanem minden más a háztartással és a napi teendőkkel kapcsolatosan is.

A beszélgetések során mindig kedvesnek, de határozottnak kell lenned, soha ne feltételezz semmit, inkább kérdezz kétszer, ha nem értesz valamit. Példákon és szituációkon keresztül mutatjuk be, a hatékony kommunikáció alapjait magyar és idegen nyelven egyaránt.

További részleteket és információkat az alábbi linken találsz!

 Kétnyelvű au pair képzés

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...