For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Az au pair programról hat lépésben! / V. A jelentkezés és elhelyezés lépései

A jelentkezés - elhelyezés lépései

 

 Au pair profil

A profilod a Személyes Névjegykártyád!

Minél részletesebb a jelentkezési anyagod, annál nagyobb eséllyel vágsz neki az au pair program kiválasztási folyamatának. Amikor összeállítod az anyagodat, képzeld magad a vendéglátó család helyébe. Bizony ők sincsenek könnyű helyzetben. Befogadnak valakit a családjukba, akit mindössze néhány dokumentum és egy Skypos interjú alapján ismernek. Azt se felejtsd el, hogy a családok sok jelentkező adatlapját látják, igyekezz kitűnni a tömegből! Számukra nem az az elsődleges, hogy te nyelvet szeretnél tanulni, és szabad idődben utazni szeretnél.

Azt szeretnék tudni rólad, hogy milyen személyiség vagy, hogyan illesz majd a családjukba, szívesen foglalkozol-e majd a gyerekekkel. Anyagod legyen részletes, informatív, vonzó, de mindenek előtt őszinte. Semmi értelme olyan dolgot állítani magadról, ami nem igaz. Ez előbb-utóbb úgyis kiderül, és ezzel kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

Ebben a részben részletes útmutatót találsz a jelentkezési nyomtatványok kitöltéséhez, és természetesen e-mailben vagy telefonon várjuk további kérdéseidet.

Au pair jelentkezéshez szükséges anyagok összeállítása

Ami rajtunk múlik!

Az Aupairfect összes kollégája lelkesen dolgozik azon nap, mint nap, hogy a jelentkezők érdekeit képviselje, és elképzeléseik alapján keressen fogadó családot számukra.

Az elhelyezések alatt folyamatosan kapcsolatot tartunk a jelentkezőkkel, időnket, tapasztalatunkat és tudásunkat fektetjük abba, hogy mindenkinek személyre szabottan találjuk meg a számukra megfelelő fogadó családot és a kiérkezés után is folyamatosan megmarad a kapcsolat az ügynökség és közted.

Mint az eddigiekből bizonyosan kiderült számodra, fontos vagy nekünk, fontos hogy jól érezd kint magad és felkészülten vágj bele a nagy kalandba, ezért:

bocsátunk, a rendelkezésedre, valamint, speciális kétnyelvű tréning programmal és folyamatos tanácsadással segítjük az felkészülési időszakot.

Kétnyelvű au pair képzés

Mi minden jelentkezőt komolyan veszünk, és szívvel-lélekkel dolgozunk ügyükön, így mi is szeretnénk meggyőződni arról, hogy jelentkezőink komolyak a kiutazási szándékukat illetően, és az elhelyezésükbe fektetett időnk nem időpocsékolás, így van egy egyszeri Program díjunk, amit 2 részre osztottuk, hogy kedvezőbb legyen a jelentkezőknek. A programdíj ország specifikus, erről a jelentkezési folyamat elején adunk tájékoztatást.

 

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...