For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Az au pair programról hat lépésben! / VI. Mitől leszel Perfect au pair?

Igazán a személyiséged számít!

Az egyik legjobb dolog az au pair programban, hogy nincs szükséged speciális képesítésre, vagy iskolai végzettségre.

 A legtöbb feladat könnyen megtanulható, inkább a feladathoz való hozzáállás a lényeg. Habár a legtöbb ügynökség és család is preferálja az előzetes gyermeknevelési tapasztalatot, leginkább olyan au pairt szeretnének találni, aki kedves, foglalkozik a gyerekeikkel, és segíti a mindennapjaikat. Ne feledd, habár te nem egy házvezető vagy hivatásos nevelőnő leszel, a családok nem egy újabb gyereket keresnek, akiről gondoskodniuk kell! Amennyiben hajlandó vagy keményen dolgozni, figyelsz a környezetedre és önállóan is megtalálod a feladatokat, nagyon hamar beilleszkedsz majd az új családodba. Amennyiben tanító vagy óvó néni vagy, annak tanulsz, vagy komoly tapasztalatod van kis gyerekekkel, ugrásszerűen megnő az esélyed egy kiemelkedően jó pozíció megtalálásához.

Au pair program

Azért, hogy megkönnyítsük a munkádat és a beilleszkedésedet egy idegen országba, speciális tréning programot dolgoztunk ki számodra! A tréning az alábbi részekből áll:

Nyelvi felkészítő
Az au pair program legfontosabb célja, hogy nyelvtanulási lehetőséget biztosítson a résztvevői számára, de arra képesnek kell lenned, hogy legalább alapfokon kommunikálj a családdal, a gyerekkel, és hogy megérts a rád bízott feladatokat. Nyelvtanáraink speciális, gyorsított képzés modulokkal segítik felturbózni nyelvtudásodat kiutazásod előtt. 

Au pair tréning – Au pair kézikönyv
Nagyon fontos, hogy még indulás előtt reális képet kapj arról, mi lesz a dolgod, és milyen helyzeteket kell majd megállnod a helyed. Neked és a vendéglátó családnak is nagyon fontos, hogy felkészülten vágj bele a nagy kalandba. A tréning két részből áll. Az első kifejezetten a gyerekekkel történő foglalkozásról és a családdal való kapcsolattartásról szól. A második rész a külföldi beilleszkedésről, kultúráról, kommunikációs nehézségek megoldásáról szól. Az au pair tréning moduljai:

 

 

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...