For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Au pairként Angliában

Már sok helyen olvastam és hallottam az au pair programról, mire 2014 augusztusban végre rászántam magam, hogy körüljárom a lehetőségeket. Csak és kizárólag ügynökséggel akartam menni, nem akartam interneten családokat keresgélni, miután annyi negatív dolgot hall erről az ember. Így találtam rá az Aupairfectre akik az első pillanattól nagyon készségesen segítettek nekem mindenben. Tetszett, hogy szuper profilt   állítottak össze nekem, és hogy nagyon figyeltek arra milyen családhoz szeretnék kerülni. A jó au pair profil elkészítése azért fontos, mert a családok ezen keresztül ismernek meg téged, és ez dönti el, hogy interjúznak –e veled. A referenciákhoz minden anyagot készen kaptam, és kedves család levél megírásában is segítettek a lányok.

Nekem, nem a gyors elhelyezés volt a lényeg, hanem hogy egy jó, és megbízható családhoz kerüljek. Miután az au pair program lényege a nyelvtanulás, az is fontos volt, hogy tudjak nyelviskolába járni, és hogy a munkám mellett elég szabadidőm legyen a tanulásra.

Sikerült egy nagyon jó családot találni, ahol heti 25-30 órát dolgoztam, így volt időm a városnézésre és barátokra is. A család nagyon kedves, két kislányra kell vigyáznom, és a lakást rendben tartanom. Miután a családnak már több au paire volt már, és mindegyikük járt nyelv suliba, segítettek nekem a legjobbat megtalálni, ahol nem csak nyelvileg fejlődtem sokat, hanem barátokat is találtam. Mindenkinek javaslom a nyelviskolát, mert nem csak a tanulást segíti, hanem nemzetközi kapcsolatokat is építhetsz.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...