For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

A jó ügynökség segít, ha bajban vagy!

Családcsere kétszer! A történet nem kezdődik valami jól, de azért szeretném megosztani veletek, mert nagyon hálás vagyok az Aupairfect csapatának, hogy ennyi segítséget nyújtottak, amikor nehéz volt a helyzetem. Az első családdal sajnos nem jöttünk ki valami jól, és két hét alatt egyértelművé vált, hogy nem egymást kerestük. Kata javaslatára, természetesen mindent megtettem azért, hogy rendezzük a dolgokat, hátha mégsem lesz szükség család cserére, de sajnos nem javultak a dolgok.

Már a megismerkedéskor nagyon tetszett, hogy az ügynökség komoly szerződést kötött velem, amiben garantáltak egy 3 hónapon belüli családcserét, vészhelyzet esetére. Mikor végül eljött ez a helyzet mind az Aupairfect, mind pedig az angliai partner ügynöksége mindent megtett. hogy 2 héten belül, új családot találjanak nekem, ami sikerült is. Nemsokára úton voltam Manchester felé, hogy személyesen is megismerjem az új fogadó családomat. Itt már nagyon jól éreztem magam a munkaidőm nagy részében, két pici gyerekről kellett gondoskodnom, a szülők alig voltak idősebbek nálam.

Ez az idilli állapot sajnos csak fél évig tartott, ugyanis a szülők elváltak, az anyuka a gyerekekkel elköltözött és én ott maradtam, család és munka nélkül. A garanciális családcserére ekkor már nem számítottam, Katalin mégis kiállt értem, és harmadszorra is segített. A harmadik családomat Londonban találtuk meg, ahol most is dolgozom, és nagyon hálás vagyok, hogy nem maradtam magamra. Csak egy jó tanács:

Nagyon figyeljetek oda, mikor, au pair munkát vállaltok, hogy az ügynökségnek hivatalosan rendelkeznie kell munkaközvetítései engedéllyel, és jó ha szerződést is kötnek veletek, amiben már az au pair közvetítés megkezdése előtt tisztázzátok a jogokat és a kötelezettségeket.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...