For aupairs

Aupairfect blog

Rajzszakkör

Az au pair muka legnehezebb és persze a legizgalmasabb része is, hogy gyerekekkel kell foglalkoznod. Számomra ez nem jelentett különösebb nehézséget, és az alábbi történet az egyik kedvencem! Mostanában sokat rajzolunk együtt Jackkel, mert rájött, hogy jól tudok rajzolni. Az internetről tölt le mindenféle állatos képet és azt rajzoljuk. A múltkor már észrevettem, hogy nem is a képernyőt nézi, hanem inkább azt, amit én csinálok. Én meg próbálom magyarázgatni neki, hogy - hogy csinálja.

Azért sajnos a rajz még mindig jobban megy, mint a rajztanítás angolul. Többször megjegyezte, hogy milyen szép, amit rajzoltam, hogy az a best, az övé meg nem is jó.
Megpróbáltam neki elmondani, hogy az övé is nagyon jó, de hát és nagyon sokat gyakoroltam és tanultam rajzolni, ezért van a különbség. Elmondtam neki, hogy én Magyarországon olyan korú gyerekeket tanítottam rajzolni, mint Ő.
Teljesen leesett az álla! Persze Ő csak egy idegesítő, idegen felnőttet lát bennem, aki állandóan zargatja, hogy tanuljon, mosson fogat, zuhanyozzon, és még a nyelvét sem beszéli rendesen.
Most már van olyan este, amikor hazajön a suliból és jön oda hozzám, hogy: Katie gyere és rajzoljunk állatokat!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...