For aupairs

Aupairfect blog

E-learning au pair tréning!

Au pairként külföldön munkát vállalni óriási lehetőség és egyben nagy felelősség is. Nem csak pénzkereseti lehetőség, hanem remek alkalom egy idegen nyelv tökéletes elsajátítására, egy másik kultúra megismerésére, és nem utolsó sorban olyan nemzetközi ismeretségek kialakítására, ami a később jövőformáló jelentőséggel bírhat. Amerikai felmérések alapján a volt au pairek több mint 80%-a megerősítette, hogy au pairként szerzett tapasztalataik segítették őket, jobb munkát, magasabb pozíciót találni. Fejlődött a kommunikációs és adaptációs készségük, valamint önbizalmuk. Bár az au pair program egyik nagy előnye, hogy nem szükséges hozzá professzionális gyermekgondozói tapasztalat, a családok nagy része olyan au part keres aki maradéktalanul alkalmas a gyermekeik gondozására és ellátására.

A tréning elvégzésével gondoskodó, megbízható, szakmailag hozzáértő au pair / babysitter válik majd belőled.

Megtanítunk, hogyan írj ütős önéletrajzot, és hogyan nyerj el egy neked való au pair pozíciót!
Megismertetünk az au pair program alapvető elvárásaival, és felkészítünk rá, hogy minden helyzetben megálld a helyedet, hogyan illeszkedj be egy idegen kultúrába!
Megtanulod a kommunikáció alapjait, amit a gyerekekkel és a szüleikkel is hasznosíthatsz.
Megtanulod, hogyan játssz egy kisgyerekkel, hogyan taníts neki új dolgokat, hogyan készíts tápláló és mégis finom ennivalókat, és hogyan kösd le a figyelmét egy hosszú, esős délutánon.
Megtanulod, hogyan oldj meg mindennapi problémákat, hogyan hozz felelősségteljes döntéseket és hogyan viselkedj vészhelyzetben.
Megismertetjük veled azokat a biztonsági alapszabályokat, amelyek nélkülözhetetlenek az au pair munka során így mint te, mint pedig a rád bízott gyerekek biztonságban lesznek!ű

És ami a legjobb…

Angol – Magyar nyelvű képzés_A program egyik specialitása az, hogy tréning moduljai nem csak magyar, hanem angol nyelven is elérhetőek, ami nagy segítség a külföldi munkavállalás során. Az idegen nyelvű képzés, nemcsak au pairként, hanem Magyarországon, külföldi családoknál végzett bébysitter munkában is nagy segítséget jelent!
Nálunk nem csak a bizonyítvány, hanem a teljes képzés kétnyelvű!
:)

e-leraning tananyag au pair munkavállalás előtt

E-learning tanfolyam

Mert mi a vidékiekre és a külföldön élőkre is gondoltunk!  E- learning rendszerünk lehetővé teszi, hogy képzésünket bárhonnan elérhesd, és a saját tempódnak és szabadidődnek megfelelően sajátítsd el a képzés anyagát. A 24 modul (12 magyar, 12 angol) anyagát PDF formátumban is letöltheted, így offline állapotban is lehetőséged lesz a tanulásra. Minden modulhoz gyakorló tesztek állnak rendelkezésre, mielőtt a képzés elvégzés igazoló vizsgatesztet elindítod! A képzés elvégzéséhez szükséges: Betöltött 16. életév, középiskolai végzettség. Az angol nyelvű modulhoz legalább alapszintű angol nyelvtudás szükséges!

A képzés moduljai:

Munkaerő piaci ismeretek
Hogyan legyél sikeres az álláskeresésben
Hogyan írj jó magyar és idegen nyelvű önéletrajzot
Kétnyelvű állásinterjú tréning

Kommunikációs tréning
Kapcsolat és kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
Az au pair program alapjai
Beilleszkedés egy idegen kultúrába, hogyan kezeld a nehézségeket és a honvágyadat

Gyermek felügyeleti feladatok, felelősségek
A gyermekek életkori sajátosságai. Mire számítsunk, hogyan kezeljük
A kisgyermek napi tevékenysége: Játék, séta, táplálkozás, fürdés, alvás
Viselkedés menedzsment és a gyermekek fegyelmezéseElsősegély nyújtási alapismeretek, kisebb balesetek kezelése

Kérd részletes képzési program tájékoztatónkat! http://aupairfect.hu/training/Aupair/

 

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...