For aupairs

Aupairfect blog

Au pair tréning - Minden egyhelyen, ami a sikeres au pair programhoz szükséges!

Ahhoz, hogy au pairként vagy bébiszitterként kisgyerekkel foglalkozz, az esetek többségében „csak” empatikus készségre, kedvességre és egy jó nagy adag felelősségtudatra van szükség. Gyakorlott tanítóként, óvodapedagógusként valamint az Aupairfect au pair ügynökség vezetőjeként azonban tudom, hogy a gyerekekkel való foglalkozás minőségét nagyban fejleszti, egy professzionális képzésen való részvétel. Au pair ügynökségként alapvető felelősségünk, hogy minden ügynökségünkhöz jelentkező fiatalnak elmondjuk, megtanítsuk a kisgyermekekkel való foglalkozás alapjait, és felkészítsünk benneteket a rátok váró feladatokra. Ebben segít kétnyelvű au pair kézikönyvünk is amiben angol és magyar nyelven olvashattok hasznos információkat.
Kézikönyvünk demo verzióját itt olvashatod! Au pair kézikönyv

Az au pairek és bébiszitterek nagy felelősséggel tatoznak az őket alkalmazó családoknak, hiszen ők a legféltettebb kincsüket, a gyerekeiket bízzák rájuk. Nagyon sok történetet találhatsz az interneten, ahol jelenlegi, vagy volt au pairek osztják meg tapasztalataikat a programmal kapcsolatban. Sajnos, sok helyen olvasható, hogy a lányok (fiúk) nagy része teljesen felkészületlenül, valami rózsaszínű elképzeléssel vág bele az au pair programba, és amikor nehézségekkel találják szemben magukat, nem tudják, mit tegyenek. Az esetetek többségében, szerencsére a felkészületlen hozzáállásnak nincsenek tragikus következményei, de ez sajnos nem mindig van így!

Nézd meg, az Aupairfect au pair ügynökség vezetőjének a TV2 Mokka című műsorában készült riportját ebben a témában!

TV2/Mokka/ Vélemény

Az au pair közvetítés során számos külföldi partnerügynökséggel és persze családdal dolgozunk együtt, és tapasztalatból mondhatom, hogy bár nagyon fontos az idegen nyelv kommunikációs szintű ismerete, a szülők nagy részének sokkal fontosabb az, hogy a hozzájuk beköltöző au pair, hogyan bánik majd a gyermekükkel, hogyan reagál váratlan, és vészhelyzetek esetén, ismeri –e az alapvető háztartásbiztonsági szabályokat.

A tréningprogram minden hasznos információt tartalmaz, ami segít neked a könnyebb beilleszkedésben, a gyerekekkel való foglalkozásban, és felelősségvállalásban. Megtanítjuk, mire figyelj, hogy mind te, mind pedig a rád bízott gyermekek és értékek biztonságban legyenek. Mint képzett és gyakorlott pedagógus, és volt expat (olyan személy, aki külföldön él) tisztában vagyok azzal milyen fontos felkészülten nekivágni egy új élet- helyzetnek.   

Tudj meg többet tréing programunkról. Várjuk jelentkezésedet! Aupairfect Au pair tréning

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...