For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Rossz hír: nehezebb lesz az angol érettségi, jönnek a változások

Amennyiben középiskolába jársz, de az idén még nem érettségizel, szerencsés vagy, hiszen a lent említett változások téged még nem érintenek! Ha figyelmesen végigolvasod a bejegyzést, láthatod, hogy szinte mindegyik változs a verbális  kommunikációt vagyis a beszéd és kifejező készséget érinti! Tapasztalatból tudom, hogy az idegennyelvű beszédkészség leginkább idegennyelvi környezetben fejleszthető, amire néhány hónapos au pair program kiváló lehetőséget nyújt!

Most, van még egy éved, hogy felkészülj az idegen nyelvű érettségidre, és ehhez tökéletes lehetőség az Aupairfect által kínált Summer au pair program. Az au pair munka nyújtotta lehetőségekről és feltételekről itt olvashatsz, vagy kérd részletes summer au pair tájékoztatónkat!

Summer au pair program

Eduline 2017.04.13., 01:00 Frissítve: 2017.04.12. 15:34

 

Májusban kezdődnek az érettségi vizsgák: ma annak néztünk utána, hogyan változik ettől az évtől a közép- és az emelt szintű angol érettségi.

1. változás: nincs több A2-es feladat

Az Oktatási Hivatal összefoglalója alapján a középszintű angol érettségi a korábbi A2-B1 szinthez képest tisztán B1-es szintű lesz - ez szintemelkedést jelent. A B1-es szintről ebben a cikkben találtok részletes leírást.

2. változás: új témakör

A középszintű és az emelt szintű szóbeli új témakörrel - gazdaság - bővül. A középszintű "társalgás" feladat egy témát érint, a vizsgázónak ezzel kapcsolatos kérdésekre kell válaszolnia.

A középszintű szóbeli harmadik feladatában - "önálló témakifejtés" - a vizsgázók a témát a hozzá tartozó irányító szempontok (és két kép) segítségével fejtik ki.

3. változás: új elem a "vita" feladatban

Az emelt szintű szóbeli témaköreinek listája szintén kibővül a "gazdaság" témakörrel. A "vita" feladatban új elem, hogy a vizsgázókat három irányító szempont segíti, amelyek szerepelnek a kihúzott tétellapon.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...