For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Kétnyelvű au pair tréning / Állásinterjú – A siker alapja

Az Aupairfect au pair ügynökség minden segítséget szeretne megadni számodra, hogy felkészülten indulj el külföldre au pairként. Sokszor halljuk, hogy au pairként nincs szükséged semmiféle speciális szakmai gyakorlatra, illetve szakképesítésre, de azt mindenki érzi, sőt tudja,hogy az au pair munka sokkal összetettebb és komplexebb annál, hogy minden felkészültség nélkül vágjunk bele.

Nálunk nemcsak a gyermekfelügyelet szakmai alapjait tanulhatod meg, hanem felkészülhetsz egy idegen országba, idegen kultúrába történő beilleszkedésre, valamin a napi kommunikációst megkönnyítő technikákat es elsajátíthatod. Felkészítünk továbbá az idegen nyelvű álláspályázatok elkészítésére és rutint szerzel az állásinterjún történő részvételen is.

Állásinterjú – A siker alapja

Miután az idegen nyelvtudás alapkövetelmény az au pair programban, fel kell rá készülni, hogy a telefonos interjú egy része, vagy az egész az adott idegen nyelven folyik majd. Ha nem napi szinten használjuk a nyelvet, gondot okozhat a kommunikáció, sőt, esetleg még a kérdés megértése sem biztos, hogy sikerül. Ezért nagyon fontos a program anyagához csatolt interjú kérdések és a hozzájuk kapcsolódó válaszok begyakorlása. Az alábbi bejegyzésben hasznos tanácsokat olvashattok, az idegen nyelvű telefonos állásinterjúra történő felkészülésről, bármilyen állásra is pályázol majd! Tréningünk során, felkészítünk az idegen nyelvű állásinterjúra, hogy már az első akadályt sikeresen és önbizalommal hagyhasd magad mögött.
Teljes körű információt weboldalunkon találsz! Angol - magyar nyelvű au pair tréning

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...