For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Hogyan válasszak szakmát, hol tanuljak nyelvet?

Mindezekre a kérdésekre választ kapsz a „Tanulj SzakMÁt!” Pályaorientációs és Szakképzési Börzén.
A megnyitó időpontja: 2018. március 7. 9 óra. Helyszín: MOM Sport és Uszoda Központ  (1123, Budapest, Csörsz utca 14.). Aupairfect stand 32.

A Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztálya immár harmadik alkalommal szervezi meg a Tanulj SzakMÁt! Pályaorientációs és Szakképzési Börzét. Az egész napos program célja, hogy a fővárosban működő gimnáziumok és szakképző intézmények végzős diákjai, valamint regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó álláskeresők számára nyújtson segítséget a munka világába való bekapcsolódáshoz. A börzén a Főváros 5 Szakképzési Centrumának közel 50 szakképzési intézménye, további 13 nem állami fenntartású szakképző iskola, 7 felnőtt képző intézmény, 14 munkáltató és szakmai szervezet vesz részt kiállítóként. Az intézmények önálló standokon szórólapjaikkal, képzési tájékoztatóikkal, képzésekre szóló jelentkezési lapokkal és személyes információnyújtással várják az érdeklődőket.

 

A tavalyi sikeren felbuzdulva ebben az évben is egész napos színpadi programmal készülünk a szakképzés jegyében. A délelőtti programban a „Siker szakmák sikeres mesterei” témában Hajas László mesterfodrász, Dévényi Kathy sminkmester, Bede Róbert sztárséf, Deniz rapper, Kisó rádiós műsorvezető, Dombóvári István stand up komikus mondja el pályaválasztása / szakmaválasztása történetét és a sikerhez vezető útját. A délutáni program panelbeszélgetésekből áll, melyek keretében különböző megközelítésből kerülnek bemutatásra a szakképzés lehetőségei. A látogatók bekapcsolódhatnak a beszélgetésekbe, feltehetik személyes kérdéseiket.

A kiállításon az Aupairfect standján (32) tájékozódhatsz az au pair program nyújtotta lehetőségekről, a külföldi nyelvtanulás előnyeiről, más kultúrák, országok megismerésének fontosságáról. Az idegen nyelvtudás ma már megkerülhetetlen az élet és a választott karrier minden területén. Amíg 20-30 évvel ezelőtt csak a "diplomás" munkákhoz volt kötelező a magabiztos nyelvtudás, most már ez szinte minden szakmában elvárható lenne, de az biztos, hogy hatalmas előnyökkel indul ma az a fiatal a munkaerő piacon, aki jól beszél egy, de leginkább két nyelvet! Gondoljunk bele, hogy sztár fodrászaink, divattervezőink befuthattak volna valaha, ha nem beszélnek jól idegen nyelveket? Az idegen nyelvtudás nyitotta meg az utat számukra a nemzetközi ügyfélkörhöz, befektetőkhöz, kapcsolatokhoz, és talán ami a legfontosabb, így tanulhattak a nemzetközi nagy elődöktől, példaképektől is.

Au pair program - Szerezz munkatapasztalatot és fejleszd „nem csak” nyelvi készségeidet!

Au pairként velünk mindezt megteheted! Szeretnél külföldi élet és munka tapasztalatot szerezni? Szeretnél továbbtanulni, de még nem találtad meg a megfelelő sulit, vagy szakot? Akár későbbi tanulmányid során, akár pedig már munkavállalókét hasznosíthatod au pairként szerzett tapasztalataidat. Jelentkezz programunkba most, és tudj meg hasznos információkat a programunkról!

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...