For aupairs

Aupairfect blog

Viselkedés menedzsment az au pair programban

Au pairként vagy babysitterként te vagy a főnök, amíg a szülők távol annak! A szülők bíznak benned, és tudják, hogy a gyermekeiket biztonságban és jó kezekben vannak a távollétükben.  Ehhez azonban felkészültnek és gyakorlottnak kell lenned, mert a gyerekek kiszámíthatatlanok, és neked mindig, minden esetben tudnod kell a megoldást!

Te hogy kezelnéd az alábbi helyzeteket?

Mit tennél, ha a gyerekek nem fogadnak szót, és eszük ágában sincs lefeküdni este nyolckor?
Mit tennél, ha egyedül vagy otthon a gyerekekkel – csöngetnek - és egy idegen áll az ajtóban?
Mit tennél, ha a rád bízott gyerkőc a fürdőkádba ül, és megszólal a telefon?
Mit tennél, ha játék közben a gyerekek összevesznek és az egyikük dührohamot kapva csíp, rúg, harap?
Mit tennél, ha játék közben a rád bízott gyereknek elindul az orra vére?
Mit tennél, ha szakadó esőben a gyerekek azt követelik hogy az udvaron focizzatok?

Az au pair programban elsősorban a 20 éven felüli, gyermekfelügyeleti tapasztalattal, legalább alapszintű kommunikációs nyelvtudással, megfelelő érettséggel és jogosítvánnyal rendelkező jelölteket keresik a külföldi partnerek és természetesen a családok. Bár a személyes szimpátia is elengedhetetlen, az általunk kínált képzés nagyban megnöveli esélyeidet nemcsak a megfelelő család megtalálására, hanem arra is, hogy maradéktalanul megálld, a helyed egy megfelelj az au pair program követelményeinek. A képzés sikeres elvégzése után többnyelvű tanúsítványt és referenciát állítunk ki, amelyet az au pair programban vagy babysitter álláskeresés során is hasznosíthatsz.

Viselkedés és fegyelmezés

A gyermekek körül mindig készenlétben kell lenni. Az egyik pillanatban a baba még édesen mosolyog, a másikban már visít, mintha nyúznák. Az egyik percben a kisgyerek még elmélyülte rajzolgat, egy papírra a másik pillanatban már ugyanezt teszi a szoba falán. Lehetetlen megjósolni, hogy hogyan fog a gyerek viselkedni, de ha körülbelül tudod, hogy mire számíthatsz, szinte bármilyen viselkedés esetén tudni fogod, hogy mit tegyél. Ebben pedig nagy segítségedre vannak a különböző fegyelmezési módszerek, amelyekkel ebben a modulban ismerkedhetsz meg.

Ismerd meg kétnyelvű képzésünk részleteit!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...