For aupairs

Aupairfect blog

Berni au pair élményei - Franciaország 2019

Au pair vélemények sorozatunkban Berni párizsi au pair történetét olvashatjátok.

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megtaláltam au Aupairfect au pair ügynökséget, és hogy a segítségükkel kikerülhettem Franciaországba, Párizsba egy fantasztikus családhoz.  Az első telefonbeszélgetéstől kezdve kialakult a szimpátia és éreztem, hogy bízhatok az ügynökség tapasztaltságában és kiváló emberismerő képességében. A családdal a skype-os beszélgetés szintén nagyon jól sikerült, hamar megtaláltuk a közös hangot és már utazhattam is!  Gyakorlatilag az első család volt, akiket kiajánlottál nekem, így az esetemben nem is kellett keresgélni.
Ezt követően is gördülékenyen intéződött minden a kijutásommal kapcsolatban. Az összes szükséges információ a kezemben volt és mindemellett maximálisan éreztem a biztatást és a támogatást!
3 tündéri kis manóra vigyázom, akik mellett nem lehet unatkozni. Sűrű napjaink vannak, ami megtanított egyre hatékonyabban kezelni a helyzeteket és természetesen rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. Nagyon jó emberek közé kerültem, amiért szintén nagyon hálás vagyok!
A családdal kialakult pozitív együttműködés kapcsán tovább biztattál, hogy hosszabbítsuk meg a szerződésem, így még mindig élvezem a program adta lehetőségeket. Jelenleg már sokkal több szabadidővel rendelkezem, így jut időm a város további felfedezésére, nyelvtanulás mélyítésére, ismertség építésére.

Az au pair programmal anyagi megterhelés nélkül, gyorsan és biztonságosan tanulhatsz nyelvet külföldön, úgy hogy közben még zsebpénzt is keresel! Szívből ajánlom az ügynökséged és kívánom, hogy minél több jelentkező találja meg a számítását a választott családoknál és váljon az élete egyik legjobb döntésévé!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...