For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Berni au pair élményei - Franciaország 2019

Au pair vélemények sorozatunkban Berni párizsi au pair történetét olvashatjátok.

Szia Kati!

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megtaláltuk egymást és a segítségeddel kikerülhettem Franciaországba, Párizsba egy fantasztikus családhoz.  Az első telefonbeszélgetéstől kezdve kialakult a szimpátia és éreztem, hogy bízhatok az ügynökség tapasztaltságában és kiváló emberismerő képességében. A családdal a skype-os beszélgetés szintén nagyon jól sikerült, hamar megtaláltuk a közös hangot és már utazhattam is!  Gyakorlatilag az első család volt, akiket kiajánlottál nekem, így az esetemben nem is kellett keresgélni.
Ezt követően is gördülékenyen intéződött minden a kijutásommal kapcsolatban. Az összes szükséges információ a kezemben volt és mindemellett maximálisan éreztem a biztatást és a támogatást!
3 tündéri kis manóra vigyázom, akik mellett nem lehet unatkozni. Sűrű napjaink vannak, ami megtanított egyre hatékonyabban kezelni a helyzeteket és természetesen rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. Nagyon jó emberek közé kerültem, amiért szintén nagyon hálás vagyok!
A családdal kialakult pozitív együttműködés kapcsán tovább biztattál, hogy hosszabbítsuk meg a szerződésem, így még mindig élvezem a program adta lehetőségeket. Jelenleg már sokkal több szabadidővel rendelkezem, így jut időm a város további felfedezésére, nyelvtanulás mélyítésére, ismertség építésére.
Szívből ajánlom az ügynökséged és kívánom, hogy minél több jelentkező találja meg a számítását a választott családoknál és váljon az élete egyik legjobb döntésévé!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...