Au pair blog

Summer au pair szösszenetek

Summer au pair szösszenetek

Kedves Olvasóink! Lassan itt az idő, hogy belekezdjünk a 2020 évi nyári au pair programjaink szervezésébe! Ezúton szerettünk volna egy kis kedvcsinálót összeállítani számotokra, a 2019 nyári au pair programban részt vett ügyfeleink történeteiből. Facebook csoportunkban folyamatosan nyomon követhetitek a programban részt vett, vagy még mindig résztvevő au paireink történeteit.

Kedves Katalin!

Rendben megérkeztem, most itt vagyok a családnál Bayonában és próbálok beilleszkedni, meg a kiskomával is egyre jobban kijönni. Igazából hihetetlen jó fejek és nagyon lazák. A kisfiú is nagyon extrovertált, szóval eddig szerencsére nincsen nehéz dolgom, attól eltekintve, hogy a spanyol még nagyon nehezen megy! Remélem az hamarosan változik majd!

És egy hónappal később:

Még egyszer köszönöm a segítségedet! És így már szinte utólag mondhatom, hogy egy jó élmény volt, és egy hasznos tapasztalat! Szóval tényleg köszönöm! Ez a te segítséged nélkül nem jöhetett volna létre!
Üdv: Máté / Spanyolország

Szia Kati!
Köszönöm a sok segítséget, nagyon jól érzem itt magam! :) Nagyon kedves a család, sokat beszélgetünk. Külön kiemelem azt a fokozott figyelmességet, amit irántam tanúsítanak. Mindig érdeklődnek, hogy hogy érzem magam, összejött-e az, amit aznapra terveztem és, hogy szükségem van-e valamire. Azt gondolom, hogy igazán jól kijövök a szülőkkel. :) Sok szeretettel és őszintén tudom őket ajánlani másoknak is.
Iringó / Németország 

És hat hét múlva…

Kedves Kati és Ádám!
Lassan végéhez közeledik az utam, sajnos holnap utazom haza Magyarországra. Azért egy kicsit várom is az utazást, hogy lássam az otthoniakat! JNagyon jól éreztem magam itt végig, és sokkal gyorsabban telt el az idő, mint ahogy gondoltam. Luca vasárnap érkezett meg, és azt gondolom, hogy ő is jól érzi magát, szokja az új környezetet, tanulja a dolgokat. Biztosan ő is sok szép élményről fog beszámolni! J
Iringó / Németország

 

Kedves Kati!
Itt vagyok megérkeztem, minden rendben ment. Jó volt az út, sokat beszélgettünk a családdal, sőt egyre többet. A hely csodálatos. Mindenki mosolygós és kedves és nagyon figyelmesek. Köszönöm, hogy nektek köszönhetően eljutottam egy ilyen csodás helyre, ilyen csodás emberek közé. Szép hétvégét és nyarat! 
Réka / Anglia

Kedves Kati!
Mikor ezt a levelet írom elég későre jár, mivel épp azon gondolkodom, hogy már csak pár nap és vége ennek a kalandnak, amibe két és fél hónappal ezelőtt vágtam. Csak azt tudom mondani, hogy nagyon megérte eljönnöm. Olyan világ nyílt meg előttem, amiről eddig csak messziről ábrándoztam. Nem mondom, hogy könnyű volt, nem volt mindig az, de kitartással és azzal a támogatással, amit a fogadó család adott, a nehezebb napok is átvészelhetőek voltak. Nagyon sokat tanultam magamról, a határaimról és az emberi kapcsolatokról. Köszönöm nektek ezt a lehetőséget!
Cinti / Anglia

 

Kedves Kati és Ádám!
Üdvözlet Olaszországból!
Minden a legnagyobb rendben köszönöm! Nagyon hangulatos helyen vagyok, elképesztően szép a környezet,a kilátástól leesett az állam! A családdal remekül kijövök, sokat foglalkoznak velem, mindig érdeklődnek, hogy megvan- e mindenem. Sokat beszélgetünk, családtagként kezelnek engem. Egész jól megszoktam az itteni életet, a gyerekek meg csak gyerekek:) Néha könnyebb, néha nehezebb velük. A kommunikációval eddig nem volt gond, mindent megbeszélünk egymással.  Július végén lesz egy rövid kirándulás Firenzébe a családommal, és még máskor is eltöltök pár órát a városban( Citta di Castello).Remélem könnyebben fog menni a nyelvtanulás,a kommunikáció olaszul. Összességében nagyon elégedett vagyok, minden rendben van, Most örülök már igazán a döntésemnek, hogy belevágtam az au pair programba.
Franciska / Olaszország

Kedves Kati!

Minden rendben van, egyben hazaérkeztem. Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, és támogatást. Most visszanézve az egész program egy kellemes emlékként fog megmaradni, aminek nagyon örülök. Még egyszer nagyon szépen köszönök mindent, és további kellemes nyarat kívánok. 
Anna / Olaszország

Kedves Kati és Ádám!

Pénteken sikeresen megérkeztem Leccébe, minden nagyon jól ment. A vonat állomáson találkoztam a kislányommal és az anyukájával, nagyon aranyosak voltak, de a másik családhoz mentem haza. Nagyon jó dolgom van itt, teljesen el vagyok kényeztetve (félek is, hogy el fogok hízni) és csak olaszul beszélek! Köszönöm a sok segítséget és közvetítést!
Lelle / Olaszország

Sziasztok!
Tegnap megérkeztem a családhoz Franciaországba! Minden rendben van, nagyon aranyosak, közvetlenek, és nagyon jól megtaláltuk a közös hangot. A gyerekek imádni valóak, mindig mosolyognak, és folyton velem szeretnének lenni. Tegnap telefonáltam nektek, igazából csak ennyit szerettem volna mondani.  Köszönöm, hogy ilyen szuper családot találtatok nekem!
Réka / Franciaország

 

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!