For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Sárközi Szonja Csilla - Anglia

Sziasztok!

Szóval nálam úgy kezdődött, hogy felhívtam Katit, hogy 1 év múlva (amikor végzek a fősulin) szeretném kipróbálni az au pair-kedést. Azt mondta rendben, hívjam fel 1 év múlva. Nem akadt ki, hogy 1 évvel előtte hívtam fel, fel sem rótta nekem. Meg lett a diplomám és felhívtam Katit. Mindenben segítségemre volt, kedves, türelmes volt velem. Elrendeztük a papírokat és mostmár 1,5 hete kint vagyok egy csodás családnál Londonban. A gyerekekszuperek, okosak, imádom a házifeladataikat. Nincs olyan, hogy "írd le 100x: nem állok fel a padra". A képek között láttok egyet amit megcsináltunk közösen az egyik gyerekkel. Magyarországon miért nincs ilyen lecó?!?!?
Persze tudom még az elején vagyok és a gyerekek bepróbálkoznak dolgokkal, de igyekszem jól venni az akadályokat, és pár dologra már lelkileg fel is készültem.
Reggel 8-tól délután 3:30-ig azt csinálok amit akarok. Mondjuk reggel azért én össze szoktam pakolni, kitakarítok, kitakarítom a tengerimalacok helyét, megetetem őket, meg a halakat is. Szóval 9-3:30-ig azt csinálok amit csak akarok.
Brutálisan okos családhoz kerültem, így fejlődöm én is
Angolt tanulok, segítenek, kijavítanak ha valamit rosszul mondok. Szerencsésnek érzem magam, hogy náluk vagyok.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...