For aupairs

Aupairfect blog

Dóri au pair programja - Anglia 2019

Au pair vélemények sorozatunkban Dóri londoni au pair élményeit olvashatjátok.

Sziasztok!

Dóri vagyok és Londonban élek már két éve. 12 éves koromban döntöttem el, hogy Angliában szeretnék élni. Amint leérettségiztem, jelentkeztem az au pair programra, és Kati segítségével találtam is egy családot. Sok-sok mindenhez hozzá kellett szoknom. A gyerekeket nagyon hamar megszerettem, London annyira elvarázsolt, hogy megszületett bennem a döntés: nem fogok innen egyhamar hazamenni. Jelentkeztem a Westminsteri Egyetemre, és fel is vettek.

Most a második családomnál vagyok, és egyetemre is járok. A napjaim elég sűrűek, amint a gyerekek elmennek iskolába, indulok is az egyetemre, majd amint végzek, megyek a gyerekekért, de nagyon élvezem!
Az au pair program során sok mindent megtudtam saját magamról és a személyiségemről, a nyelvtudásom pedig szinte anyanyelvűvé fejlődött. Sok barátot szereztem sokféle országból, van, akivel még mindig tartom a kapcsolatot, annak ellenére, hogy már hazamentek Londonból.

Úgy gondolom, hogy az au pairkedés mindenkihez hozzátesz valami pozitívat, és az esetleges nehézségek eltörpülnek a pozitív élmények, a rengetegféle kultúra felfedezése, és a barátságok születése mellett. Ha bárki azon gondolkodik, hogy au pair lenne, én csak azt tudom mondani, hogy érdemes belevágni, mert életre szóló élmény.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...