For aupairs

Aupairfect blog

Dóra au pair élményei - Svájc 2019

Au pair vélemények sorozatunkban Dóra svájci au pair élményeit olvashatjátok.

Közel 3 hónapja érkeztem Zürichbe, au pairként, annak ellenére, hogy eredetileg francia nyelvterületre terveztem menni. A  családdal már a Skype beszélgetés alatt egymásra találtunk, rögtön tudtam, hogy ők a nekem valók. Mind a szülőkkel, mind pedig a 3 gyerekekkel remekül kijövök, nagyon befogadóak, igyekeznek családtagként kezelni. 

A családunk tagja Rufus is a 3 éves cocker spániel, akivel szintén minőségi időt szoktunk eltölteni az erdőben sétáláskor. Az őszi iskolai szünetben közös kirándulásra is meghívtak St. Moritz-ba, ahol a hegyekben a  látvány magáért beszélt… Már tervezzük is a februári közös síelést ugyanott. Jelenleg a nyelviskolában franciául tanulok, mert nem szerettem volna feladni az otthon megszerzett tudást, viszont januártól németül is fogok tanulni, melyet a család nagyon támogat – bár velük angolul kommunikálunk.

Összességében tehát, nagyon örülök, hogy meghoztam ezt a döntést, és au pair lettem, és hogy  vállaltam az 1 éves szerződést, hiszen itt repül az idő! Köszönöm az Aupairfectnek a profi segítséget, amely gördülékennyé és stresszmentessé tette a kijövetelt.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...