For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Akkreditált British Council nyelvtanfolyamok az Egyesült Királyságban

Az au pair program legfontosabb célja, a nyelvtanulási lehetőséget biztosítása. Számomra talán a legnagyobb érték, hogy a kint töltött évek alatt olyan nyelvtudásra tettem szert, amelyet nemcsak a napi munkám során, hanem komoly üzleti tárgyalásokon is magabiztosan használhatok. Au pairként, külföldön élni nem csak azt jelenti, hogy napi szinten, anyanyelvi környezetben gyakorolhatod a nyelvet, fejlesztheted a beszédkészségedet, hanem az is, hogy nyelviskolába járhatsz.

A nyelviskolád és nyelvvizsgád költségét magadnak kell állnod, de sok család anyagi támogatást nyújt az au pairnek a tanfolyamhoz, és szívesen segítenek a nyelviskola kiválasztásában is. A legkisebb településen is működnek különböző, - köztük - államilag támogatott nyelvkurzusok is. Választhatsz árfekvés, távolság, valamint a képzés színvonala alapján is.

A melléklet link elvezet téged a British Council weboldalára, ahol sok más értékes információ mellett, megtalálod a BC Egyesült Királyságban működő akkreditált nyelviskoláinak listáját. Remélem, segítségedre lesz a legmegfelelőbb tanfolyam kiválasztásában! Sok sikert és kitartást kívánok az angol tanuláshoz!

http://www.britishcouncil.org/education/accreditation/centres

 

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...