For aupairs

Aupairfect blog

Koronavírus - Felhívás együttműködésre

Az Aupairfect csapata folyamatosan figyelemmel kíséri a legfrissebb híreket, illetve szakértői iránymutatásokat a koronavírussal (COVID-19) kapcsolatosan. A kialakult helyzetben számunkra a jelentkezőink, Au paireink és a fogadó családok egészsége a legfontosabb. Ennek érdekében megelőző lépéseket teszünk, hogy mindenki biztonságát garantálhassuk, valamint a munkánkat is folyamatosan el tudjuk látni.

Sajnos, mivel a vírushelyzet napról napra változik, nagyon fontos, hogy mindannyian naprakészek legyünk az aktuális helyzettel kapcsolatosan. Az Aupairfect au pair ügynökség előreláthatólag április végéig nem közvetít Au paireket külföldre, de a vírus terjedésének függvényében ez az időpont változhat! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy folyamatosan figyeljétek a vendéglátó országotok hírműsorait, és a vonatkozó weboldalakon közölt információkat. Jelenleg az Aupairfect au pair ügynökség nem folytat személyes találkozókat, minden kedves érdeklődőnknek telefonon illetve Skype-on keresztül adunk tájékoztatást a program menetéről és minden más felmerülő kérdéssel kapcsolatosan.

Minden kedves jelentkezőnket és au pairünket arra kérünk, hogy csökkentsétek az utazásaikat, amennyire lehetséges annak érdekében, hogy minimalizáljátok a koronavírus terjedését, illetve a későbbi kellemetlenségeket, amelyek utazás során merülhetnek fel.

Minden tervezett utazás előtt, ajánljuk a fogadó országotok hivatalos koronavírus oldalát felkeresni illetve mindig tájékozódjatok az éppen aktuális szakértői ajánlásokról, utazási korlátozásokról és lezárásokról a fogadó országotok hatóságainál.

Magyarországon hivatalos információt ezen a honlapon találtok: COVID-19

Programmal kapcsolatos legfrissebb hír:

Új jelentkezők: jelenleg Magyarországon nincs karatén a koronavírus járvány miatt, így új au pair jelöltjeink jelentkezését folyamatosan fogadjuk email-ben vagy telefonon keresztül, viszont a kiutazás megszervezését április végéig szüneteltetjük. Ez természetesen változhat a járványügyi helyzet alakulásával párhuzamosan. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a híreket, és tájékoztatunk benneteket.

Ha jelenleg au pairként külföldön tartózkodsz:

Mind a fogadócsaládok, mind pedig az  Au pairek új és kihívásokkal teli helyzetbe kerültek a COVID-19 kitörése miatt. Szeretnénk mindenkit nyugalomra, szolidaritásra és együttérzésre ösztönözni a helyzet békés és felelősségteljes kezelése érdekében.

Tanácsaink Au paireinknek:

Azon au paireket, akik május 15-e előtt kezdik a programotarra kérjük, hogy fontolják meg a kiutazást és vegyék fel velünk a kapcsolatot a kezdődátum esetleges elhalasztása miatt. Amennyiben jelenleg repülőjegyet vagy egyéb tömegközlekedési menetjegyet tervezel vásárolni, kérünk, hogy fordíts különösen nagy figyelmet a légitársaságok vagy egyéb tömegközlekedési cégek kártérítési és útlemondási feltételeire!

Minden további jelentkezőnk, érdeklődőnktelefonon ér el minket munkaidőben a +36 20 323 696-os vagy a +36 30 760 9915-ös telefonszámon, illetve email-ben az info@aupairfect.hu címen. 

Tippek a légzőszervi megbetegedések terjedésének csökkentéséhez:

Ez a helyzet egyszer véget ér, csak idő kérdése, hogy mikor. Amíg várunk és otthon maradunk, késleltetjük, illetve meg is szüntethetjük a vírus előrehaladását. Mi vagyunk a kulcsszereplők ebben a történetben. 

Vigyázzatok magatokra, és a rátok bízott gyerekekre!

Aupairfect Team

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...