For aupairs

Aupairfect blog

Au pair program, indulhatunk?

Eljátszottál már valaha a gondolattal, hogy milyen lenne külföldön élni, nyelvet tanulni, kipróbálni magad? Amenyiben igen most a legjobb helyen jársz! Au paireink mondták: "Nem a nyelvtudás volt a leghasznosabb, amit au pairként megszereztem, hanem az önállóság a magabiztosság és a felelősségtudat, nem beszélve a barátságokról és a külföldi kapcsolatokról!"
Ahhoz, hogy felfedezd, mi minden rejlik benned, körül kell nézned a nagyvilágban! Új tevékenységeket kell kipróbálnod, új országokba és városokba kell eljutnod, új emberekkel kell megismerkedned. Keresd a kihívásokat, hogy érzékeld saját határaidat! Ha valami különösen lázba hoz, és régen ki szeretnéd próbálni, most itt a lehetőség! Fedezd fel velünk a világot, és mutasd meg, mire vagy képes igazán!

Mi az au pair program?

Az au pair program egy kulturális csere program, aminek fő célja, hogy fiataloknak nyelvtanulási és tapasztalatszerzési lehetőséget biztosítson külföldi országokban. Az au pairek külföldi családok tagjaiként élnek, segítenek a gyerekkel kapcsolatos napi tevékenységben és a könnyebb házi munkákban. Ezért cserébe szállást, teljes ellátást, heti zsebpénzt és egyéb juttatásokat (autó használat, nyelviskolai hozzájárulás stb…) kapnak. Az au pair program kiváló alkalmat nyújt más országok kultúrájának és nyelvének megismerésére, kapcsolatteremtésre, valamint a magyar kultúra és a hazai szokások megismertetésére.
Az au pair program keretében az au pair nem minősül munkavállalónak, bevételei egy adott összeg alatt nem adó illetve járulék kötelesek. A melléklet linkről letöltheted au pair program tájékoztatónkat!

Miért jó au pairnek lenni?

Miért jó au pairnek lenni?

Au pair jelentkezési feltételek

Jelentkezési feltételek

Az au pair program feltételei orszgonként változnak. Amennyiben szeretnél naprakész információt kapni az általad választott ország au pair szabályozásáról, a következő linken megteheted!

Summer au pair program! Ha csak a nyár szabad...

Nyári szünet, nyelvtanulási lehetőség, változatos külföldi úti célok, más országok megismerése, kommunikációs készség fejlesztése, új barátok, hasznos nemzetközi kapcsolatok, 7/24 órás idegen nyelvi környezet, pénzkereseti lehetőség…. és ez még nem is az összes érv, a Summer au pair program mellett. A summer au pair program előnyeiről részletes információkat az erről szóló blogbejegyzésünkben olvashatsz! A nyári au pair programunk kiváló, és egyben kivételes lehetőség arra, hogy diákként, néhány hónapot külföldön tölts! Az utóbbi években, a nyári au pair programok, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, miután egyre több középiskolás és a felsőoktatásban tanuló diák szeretne néhány hónapot külföldön, nyelvtanulással tölteni, anélkül hogy hosszabb időre megszakítaná tanulmányait.

Mitől leszel perfect au pair?Velünk biztonságban leszel

Az első hasznos tanács, amit szeretnénk neked adni, hogy ne próbálj önállóan, ügynökség segítsége és támogatása nélkül nekivágni a NAGY KALANDNAK! Sajnos az interneten számos ellenőrizhetetlen hirdetés kering és nagyon sok történet szól olyan fiatalokról is, akik pórul jártak, rossz tapasztalatokat szereztek kiutazásuk soránNe tedd ki magad csalódásnak és esetleg veszélynek! Bátorság és elszántság szükséges ahhoz, hogy valaki mindent hátra hagyva kipróbálja magát egy új országban. Ne nehezítsd ezt a helyzetet még azzal, hogy bizonytalan, leinformálhatatlan körülmények közé kerülsz. Partnereink a legnagyobb, legismertebb ügynökségek Európa szerte, és már évtizedek óta helyeznek el biztonságosan, professzionális módon au paireket az egész világon. Velünk, velük biztonságban leszel, és életre szóló élményben lesz részed!

10 potenciális veszély, aminek kiteszed magad, ha ügynökség nélkül próbálsz au pairként külföldre menni:

 

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...