For aupairs

Aupairfect blog

Kétnyelvű au pair orientációs tréning

Kétnyelvű Au pair tréningünk moduljai

Munkaerő piaci ismeretek

Hogyan legyél sikeres az álláskeresésben
Hogyan írj jó magyar és idegen nyelvű önéletrajzot
Kétnyelvű állásinterjú tréning

Kommunikációs tréning

Kapcsolat és kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
Az au pair program alapjai
Beilleszkedés egy idegen kultúrába, hogyan kezeld a nehézségeket és a honvágyadat

Gyermek felügyeleti feladatok, felelősségek

A gyermekek életkori sajátosságai. Mire számítsunk, hogyan kezeljük
A kisgyermek napi tevékenysége: Játék, séta, táplálkozás, fürdés, alvás
Viselkedés menedzsment és a gyermekek fegyelmezése
Elsősegély nyújtási alapismeretek, kisebb balesetek kezelése

És ami a legjobb...

Angol – Magyar nyelvű képzés

A program egyik specialitása az, hogy tréning moduljai nemcsak magyar, hanem angol nyelven is elérhetőek, ami nagy segítség a külföldi munkavállalás során. Az idegen nyelvű képzést, nemcsak au pairként, hanem Magyarországon, külföldi családoknál végzett bébysitter munkában is nagy segítséget jelent! Nálunk nem csak a bizonyítvány, hanem a teljes képzés kétnyelvű! 

E-learning tanfolyam

E- learning rendszerünk lehetővé teszi, hogy képzésünket bárhonnan elérhesd, és a saját tempódnak és szabadidődnek megfelelően sajátítsd el a képzés anyagát, ami 24 modul (12 magyar, 12 angol) lecke. Minden modulhoz gyakorló tesztek állnak rendelkezésre, mielőtt a képzés elvégzés igazoló vizsgatesztet elindítod! A képzés elvégzésre 3 hónap áll rendelkezésedre.


Amit garantálunk: A tréning elvégzésével gondoskodó, megbízható, szakmailag hozzáértő au pair válik majd belőled!


Képzés információk

A képzés elvégzéséhez szükséges: Betöltött 16. életév és középiskolai tanulmányok. Az angol nyelvű modulhoz legalább alapszintű angol nyelvtudás szükséges! A kétnyelvű au par felkészítő tanfolyamunk díja: 80.000 Ft. Amennyiben csak az angol vagy csak a magyar nyelvű modult rendeled meg, a tanfolyam díja 60.000 Ft.

A tanfolyam díja tartalmazza: Az E-learning rendszer teljes körű és korlátlan használatát, 2 órás Skypos vagy személyes konzultációt, két nyelven kiállított bizonyítványt, valamint három hónapon keresztül 10% kedvezményt az au pair programban történő részvétel adminisztrációs és tanácsadói díjából.

Oklevél - Referencia: A jelentkezők részére az Aupairfect a tanfolyam elvégzését igazoló kétnyelvű (magyar angol) Au Pair / Babysitter bizonyítványt állít ki. Az au pair képzést sikeresen elvégzett hallgatóink számára lehetőséget biztosítunk az au pair programban történő részvételre Európába az Egyesült Államokban és Kínában is. Szakirányú végzettséggel is várunk jelentkezőket!

Blog oldalunkon  és You Tube csatornánkon folyamatosan jelentetünk meg bejegyzéseket és videókat amelyek az au pair képzés kiegészítő anyagaként is kiválóan használhatóak! Miután a képzés angol és magyar nyelven is elérhető, a blog bejegyzéseinket is két nyelven tesszük közzé. Így nem csak szakmai segítséget nyújtunk, de az idegen nyelvet is folyamatosan gyakorolhatod!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...