For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Iveta au pair élményei - Franciaország 2020

Au pair vélemények sorozatunkban Iveta párizsi au pair történetét olvashatjátok.

Az Aupairfect au pair ügynökség csodálatos csapatának köszönhetően alkalmam lett beletekinteni az aupairkedés világába. Nagy izgalommal érkeztem Párizsba 2020 január közepén. Szerencsésnek mondhatom magam, mert Párizs nem volt nekem annyira új, mivel párom is itt él, tehát gyakran jártam ide, és nagyon jó érzés közelebb lenni hozzá. Nagy szeretettel fogadott engem a család, ugye már harmadik hónapja élek itt, kimerem jelenteni, hogy imádnivalóak.

3 gyermekre vigyázok, 2 tündéri kislányra (6 és 10 éves) és egy imádnivaló kisfiúra (3 éves). Nem volt könnyű beilleszkednem, mivel első au pairkedésem, de a család szeretete és törődésének hála nagyon gyorsan sikerült. Mind a három gyermek nagyon különböző karakter, de úgy érzem sikerült elég hamar megtalálnom a közös hangot velük. Legtöbb időt a kisfiúval töltöm, mivel a lányok iskolába járnak, a kisfiú pedig csak háromszor a héten megy bölcsibe. Persze ritkán de vannak azért rosszabb napok is, de együtt átvészeljük. Az anyuka szintén magyar, ezzel nekem kicsit könnyebb, de az angol tudásomat is tudom fejleszteni, mivel az apuka amerikai és remek szakács is. Úgy érzem jól kijövünk egymással, rengeteget beszélgetünk, együtt vacsorázunk, filmezünk és közös programokat csinálunk néha.

Az első hónapokban nehezen találtam meg a megfelelő nyelviskolát, de végül sikerült és nincs is nagyon messze. Egyenlőre még nem tudtam elkezdeni ennek a bonyolult időszaknak köszönhetően....Igyekszem tanulni egyedül online és könyvek segítségével és persze az itteni barátaim is sokat segítenek nekem.
Új barátokra is leltem, akik közül páran szintén au pairek voltak azelőtt. Szabadidőmben találkozunk, ebédelünk együtt vagy elmegyünk moziba, a hétvégéket pedig párommal töltöm.

Párizs gyönyörű város, mindig lehet találni valami jó kis programot. Ahogy tudjuk ez a divat városa, tehát ha szeretitek a divatot (ahogy én is) mindenképp látogassatok el ide.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...