For aupairs

Aupairfect blog

Borbála au pair programja - Írország 2020

Au pair vélemények sorozatunkban Bori írországi au pair élményeit olvashatjátok.

Kati és Ádám odaadó munkájának segítségével lassan 1,5 hónapja élek Írországban, egy Dublinhoz közeli kisvárosban Maynoothban. 3 tündéri kisfiúra vigyázok, 3 éves ikrek és egy kétéves. Gyönyörű a környék, jobb fogadócsaládot pedig nem is kívánhatnék ☺️ Az anyuka rengeteg türelemmel mutatta be a feladataimat és figyelt rá, hogy mindenem meglegyen.

A szülőkkel egyből megtaláltuk a közös hangot, a gyerekekkel beletelt egy kis időbe mire összeszoktunk. Természetesen voltak és vannak is néha nehezebb napok és nehéz helyzetek, de a szülők mindig nagyon megértőek és segítőkészek, a gyerekek pedig már most nagyon a szívemhez nőttek :)
Aki gondolkodik rajta hogy belevágjon az au pair programba, annak csak azt tudom javasolni hogy mindenképpen vágjon neki mert életre szóló élményeket és hasznos tapasztalatokat szerezhet.
Életem legjobb döntése volt hogy idejöttem au pairnek, és mivel napközben egyedül vagyok 3 kisgyerekkel rengeteg fejlődött a nyelvtudásom hiszen rá vagyok kényszerítve, hogy folyamatosan használjam.

Au pairként nem csak nyelviskolában, anyanyelvi tanároktól tanulhatsz, hanem a fogadó családod segítségére is számíthatsz a nyelvtanulásban. Az au pair program a legjobb módja a külföldi nyelvtanulásnak.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...