For aupairs

Aupairfect blog

Noémi au pair élményei - Olaszország 2019

Au pair vélemények sorozatunkban Noémi olaszországi au pair élményeit olvashatjátok.

Augusztus óta élek Olaszországban au pairként amivel egy álmom vált valóra. Nagyon nagyon szeretném megköszönni Katiéknak, az Apairfect au pair ügynökségnek amiért ekkora szeretettel, kedvességgel és oda adással segítettek engem egészen idáig!❤

Nagyjából most sikerült 100%osan beilleszkednem. A család elképesztő segítőkész mindenben, a 2 két lány akikre vigyázok pedig rendkívül jól nevelt, így nagyon könnyű dolgom van és nagyon élvezzük az együtt töltött időt. Rengeteg emlékkel gazdagodtam ez alap a pár hónap alatt is, el sem tudom képzelni mi minden vár még rám! Szeptemberben részt vehettem a család egyik barátjának esküvőjén ami gyönyörű szép helyen, egy kastélyban volt. Nem volt az a 'bazi nagy olasz lagzi' amilyennek elképzeltem de nagyon hálás vagyok hogy ezt is megélhettem velük. Sok érdekességet fedezek fel nap mint nap az olaszokrol. Nagyon színesek és különbözőek az egyes régiók szokásai és dialektusa is. Én Piedmontban vagyok ami a boráról híres és például arról hogy nyers darált hús esznek. (ami igazából tényleg nem olyan rossz) A másik dolog ami nagyon érdekes számomra hogy az összes olasz emberbe bele van nevelve hogy ők azt tehetnek amihez csak kedvük szottyan. És tényleg így is viselkednek ami néha vicces néha pedig tud felháborító is lenni.
A falunkhoz közeli városban egész októberben a fehér szarvasgomba fesztivál volt, rengeteg különféle érdekességgel. Például egyik vasárnap egy középkori felvonuláson vehettünk részt ami elképesztő volt. Középkori ruhákban színészkedtek és táncoltak a helyiek míg végig vonultak az utcákon.
Hétvégenként 2 másik aupair lánnyal szoktunk utazni, kirándulni. Gyakran megyünk Torinóba és most hétvégén Milánó a cél! Úgyhogy azt hiszem életem legjobb döntése volt elindulni erre az au pair kalandra ahol fejleszthetem az olasz tudásom is és hogy ebben Katiék segítségét vehettem igénybe.❤ Köszönöm szépen hogy valóra váltottátok az álmom és hogy ezt ennyire profin tettétek és hogy ekkora szeretettel kísértek végig.
Remélem hasonlóan jól telnek a ti napjaitok is!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...