For aupairs

Aupairfect blog

Evelin au pair élményei - Anglia 2019

Au pair vélemények sorozatunkban Evelin angliai au pair élményeit olvashatjátok.

Szeptemberben érkeztem Londonba, egy fantasztikus kis családhoz ahol elkezdtem az au pair programot. Két kisfiúra kell vigyáznom,akik 10 és 11 évesek. A családdal a skype-os beszélgetés szintén nagyon jól sikerült, hamar megtaláltuk a közös hangot és már utazhattam is!  Gyakorlatilag az első család volt, akiket az Auparfect au pair ügynökség ajánlott nekem, így az esetemben nem is kellett tovább keresgélni.

Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy au pairként teljes mértékben családtagként tekintenek rám. A fogadó anyukámmal való kapcsolatom nagyban befolyásolja azt ahogyan érzem magam. Mindenben támogat és nagyon figyel arra, hogy jól érezzem magam. Így lehetőségem nyílt arra, hogy japán nyelviskolába járjak, valamint találtam egy nagyon jó röplabda csapatot amelynek tagja lehetek. Az itt eltöltött idő alatt rengeteg embert ismertem meg és sok barátot szereztem. Amikor csak tehetem kirándulok is. Szerencsére itt Londonban számtalan lehetőség van erre.
Életem egyik legjobb döntése volt amikor úgy döntöttem au pair leszek. Természetesen olykor vannak kihívások és nehézségek is, de ezeket mindig meg tudjuk beszélni. Ezáltal pedig tanulok és fejlődök. Köszönöm a lehetőséget az Aupairfect au pair ügynökségnek, és csak javasolni tudom mindenkinek, hogy próbálja ki magát au pairként.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...