For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

USA au pair program felfüggesztve 2020.12.31.-ig

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke 2020 június 22-én aláírta azt a Végrehajtási Rendeletet, amely felfüggeszti bizonyos vízumtípusokkal az USA-ba való belépést ez év végéig. A rendelkezés érinti az au pairekre vonatkozó J-1-es vízumot is. Ennek értelmében 2020. december 31.-ig nem utazhatnak és léphetnek be au pairek az USA-ba. A következő hat hónapban az Aupairfect a pair ügynökség továbbra is tart program tájékoztatókat az amerikai au pair program iránt érdeklődőknek, hogy a korlátozás feloldása után azonnal elkezdhessük a közvetítési folyamatot.

Amerikai partner ügynökségeink folyamatosan támogatják a már kint élő au paireket,, akiknek arra is lesz lehetőségük, hogy érvényes vízum bitokában 60 naptól 6 hónapig terjedő időszakkal meghosszabbítsák a programjukat. A beutazás felfüggesztésének okairól itt olvashattok bővebben:

Visa suspending USA

Az amerikai au pair program iránt érdeklődők három lehetőség közül választhatnak:

Az első ehetőség az, hogy a következő 6 hónapban, részt veszel USA au pair program tájékoztatónkon és ezután elkezdjük számodra a profilod összeállítását és megkezdjük az amerikai utazásod előkészítését.

A másik lehetőség, hogy a tájékoztató után megvárjuk, amíg az Egyesült Államok elnöke visszavonja a fenti rendelkezést, és ezután vágunk bele az au pair program előkészítésébe.

A harmadik lehetőség, hogy az amerikai program helyett választunk számodra egy európai úticélt, és mielőtt részt vennél az amerikai au pair programunkban, kipróbálod magad au pairként Európában. Az európai programnak számos előnye van (közelebbi úti cél, rövidebb program időtartam, jogosítvány nélkül is lehetsz au pair, magasabb felső korhatár), nem beszélve arról, hogy egy három hónapnál hosszabb európai au pair programban résztvevők komoly előnnyel indulnak az amerikai programban.

Bármelyik lehetőséget is választod, mi itt vagyunk és támogatjuk a döntésedet!

Válassz másik országot az USA helyett most! Host countries

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...