For aupairs

Aupairfect blog

Hanna au pair élményei - Olaszország 2020

Au pair vélemények sorozatunkban Hanna olaszországi au pair történetét olvashatjátok.

Katiék, az Aupairfect au pair ügynökégnek segítségének köszönhetően több, mint 4 hónapja élek a gyönyörű Firenzéhez közel, egy kisvárosban. Nagyon szerencsés vagyok, mert egy fantasztikus családba kerülhettem! Az anyuka nagyon kedves, rugalmas és esténként néha leülünk megbeszélni a világ dolgait egy pohár bor társaságában. Egy 3 éves kisfiúra szoktam vigyázni, angolul beszélek vele.
Hamar megtaláltuk a közös hangot, nagyon jókat szoktunk együtt játszani.


Néha nem egyszerű a fegyelmezés, de pont az ilyen, nehéz szituációkból tanulok a legtöbbet.
Szerintem minden au pair helyzete teljesen más, úgy az enyém is: a beosztásom kicsit követhetetlen, de ez természetes Olaszországban. :)  Van amikor napokat együtt töltök a családdal, mert sokat utazunk, vagy több házimunkát vállalok, de általában rengeteg szabadidőm van. Így van lehetőségem bejárni a várost, emellett festeni, sportolni is tudok menni. Firenze csodálatos! Ha nem is au pairkedni jöttök ide, mindenféleképpen nézzétek meg egyszer!  És képzeljétek el, van egy külön kis házam, ami nagyon király...! Mostanra már egészen sok barátom lett, nem is sejtettem, mennyi au pair van a közelemben. Nagyon ajánlom, hogy írjátok ki nyugodtan facebookon a helyi au pair csoportba, hogy barátokat kerestek, én így csöppentem bele egy vagy 10 fős társaságba. Amerikai, angol lányok de van dán finn és holland barátnőm is. Még 2 magyarral is találkoztam!

Olaszország nagyon a szívemhez nőtt. Az emberek szinte mindig kedvesek, nyitottak és nekem úgy tűnik, hogy kevesebbet stresszelnek, mint mi. Az ételek isteniek, és biztosan egészségesebbek, mint otthon, és az olasz kúltúra fantasztikus, és szerintem a nyelv is gyönyörű. (Meg az olasz fiúk is..:)) Az olaszországi au pair program életem eddigi egyik legszebb időszaka, vágjatok bele ti is bátran.

Kapcsolat

GYÖNYÖRŰ HELYEKEN JÁRTAM, SOK BARÁTOT SZEREZTEM ÉS
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!

 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...