For aupairs

Aupairfect blog

Regina au pair élményei - Spanyolország

Au pair vélemények sorozatunkban Regina spanyolországi au pair élményeit olvashatjátok.

Summer Au pair voltam Madridban! Hát ez a nap is eljött! Nagyon izgultam, hiszen ezen a napon indultam au pairnek Madridba.

Az igazságot megvallva Madrid volt az egyetlen hely ahova nem akartam menni. Nincs tenger és unalmasnak tűnt képekről. Viszont a család, aki kiválasztott engem, mindenképpen engem akart, mert nagyon kevés a német, illetve a németül beszélő au pair. Mivel én jól beszélek németül, németországi cserediák is voltam, elfogadtam a meghívást. A kiutazási idő előtt nagyon sokszor kerestek azért, hogy megismerjük egymást, sokat emaileztünk és Skypeoltunk 1 hónapon keresztül.

A családom kikísért a reptérre, ahonnan már nem volt vissza út… Kicsit szomorú voltam, de mégis valami új kezdődött el az éltemben, valami más, valami nagy változás. Megérkezvén Madridba, a reptéren eltévedtem. Már majdnem elkezdtem pánikolni de aztán másfél óra keresgélés és bénázás után megtaláltam a bőröndömet is. Mentségemre legyen mondva, nem én voltam az egyetlen utas, aki nem találta meg a bőröndjét. Ezután végre elindultam a csarnok felé, ahol az apuka nagy mosollyal várt engem. Szerintem Ő még nálam is jobban izgult. Hazaérkezéskor a többiek nagyon aranyosan fogadtak, a gyerekek énekelték a Despacitot. Megvacsoráztunk együtt, majd elmondták a teendőim. Másnap együtt megreggeliztünk és én elindítottam a kicsiket az iskolába Ezután egésznap nem volt más dolgom, mint felfedezni a környéket.

Madrid tele van gyönyörű parkokkal és csodálatos épületekkel. Délután a család elkísért beiratkozni a nyelv suliba ahol másnap már kezdődött is az kurzus. A suli nagyon közel volt a házhoz, így nem kellett sokat sétálnom. Mire eltelt egy hónap, Madridot teljes mértékben megszerettem. Fájt, hogy tovább kellett innen mennem, ugyanis a családdal elmentünk nyaralni Alicanteba. Ha belegondolok, hogy eredetileg, mindet megtettem volna azért, hogy a keleti partra kerüljek… Az au pair programnak köszönhetően Madridban nagyon sok barátot és élményeket szereztem. A Spanyol tudásom pedig már jóval több, mint a nulla, igaz beszélni még nem nagyon tudok, de már nagyon sok mindent megértek! A család végig nagyon aranyos és segítőkész volt. Valóban úgy kezeltek engem mintha a nagy tesója lennék a 3 picinek. Nagyon örülök, hogy belevágtam ebbe az au pair programba, az Aupairfect au pair ügynökség segítségével, minden perce megérte!”

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...