For aupairs

Aupairfect blog

Miért érdemes franciául tanulnod?

Annyi gyönyörű nyelv és olyan kevés idő. :) Szerencsére manapság a lehetőségek szinte korlátlanok, az online tartalmak révén szinte bármelyik nyelvet elsajátíthatod. Ennél azonban sokkal jobb ötletünk is van! Az Aupairfect au pair programmal nem csak Franciaországban, de Svájcban, vagy akár Belgiumban is elsajátíthatod, vagy gyakorolhatod a francia nyelvet. Szeretnénk most 4 érvet mondani neked, ami talán meg tud téged győzni arról, hogy belekezdj a l’amour, azaz a szerelem nyelvébe.

 

 1. Franciát tanulni könnyű

A francia könnyű? Bizonyára azt gondolod ez csak egy vicc, hiszen annyi szabályra kell figyelni és a kiejtés sem könnyű. Igen valóban egyet kell azzal értenünk, hogy a francia nyelv bizony elég bonyolult. Viszont nagyon fontos kiemelni, hogy rengeteg lehetőséged van a nyelvtudásod bővítésére. Au pairként nem csak nyelviskolában, anyanyelvi tanároktól tanulhatsz, hanem a fogadó családod segítségére is számíthatsz, hogy minél gyorsabban fejlődj és minden nap tanulj valami újat.

 2. A francia megnyitja az utat az újlatin nyelvek világába

A francia nyelv a főnök, legalábbis az újlatin nyelvek között. Ha egyszer már elértél egy magas szintet franciából utána könnyen meg fogod érteni az olaszt, spanyolt, portugált vagy akár a román nyelvet is. Mondhatni 5 legyet ütsz egy csapásra. Azon au pairek számára, akik arról álmodoznak, hogy egyszer poliglott emberek lehessenek a francia a legjobb választás. Francia nyelvtudással és a hozzá kapcsolható nyelvek alaptudásával nagyon sok érdekes és izgalmas álláslehetőség nyílik meg előtted, mint például au pairnek lenni Franciaországban!

 

 3. Mindig ott lesz neked Párizs

Ahhoz nem is kell a Casablanca film nagy rajongójának lenned, hogy tudd, Párizs a romantikus párok kedvenc utazási célpontja. Természetesen ez a gyönyörű város sokkal több dolgot rejt magában, mint csak az Eiffel torony és a Louvre. Legyünk őszinték, nem sok kifinomultabb dolog van annál, mint az irodalomról beszélgetni Párizsban egy pohár nagyszerű bor mellett.

4. ...és persze nem csak Párizs!

Egy átlagos ember azért tanul franciául, hogy elutazhasson Franciaországba, megcsodálhassa a francia Riviérát, bort kóstolhasson Boredeuxban, vagy végig járja a fantasztikus Loire völgyi kastélyokat. A rendkívüli emberek, mint az au pairek azért tanulnak franciául, hogy bárhova utazhassanak az egész világon! Több mint 80 millió ember anyanyelve a francia és több mint 250 millióan beszélnek franciául világszerte. Ezek a számok elég meggyőzők lehetnek ahhoz, hogy belevágj a francia tanulásba, így Franciaországon kívül vár még rád Kanada, a Seychelles szigetek vagy Új-Kaledónia is. Válasz te is franciországi au pair programunkat és élj át fantasztikus au pair élményeket!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...