For aupairs

Aupairfect blog

Blanka summer au pair élményei - Ibiza 2020

Au pair vélemények sorozatunkban Blanka ibizai summer au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Június óta töltöm a napjaim Ibizán, egy nagyon kedves családnál au pairként. Két gyerekre vigyázom, egy 3 éves kisfiúra és 7 éves nővérére. Nagyon nagy szerencsém van mert a család nem várja el, hogy csak angolul beszéljek a gyerekekkel, így a spanyol tudásom is fejlődik, annak ellenére, hogy a legtöbb emberrel angolul beszélek. A szülők munkaideje rugalmas ezért én is rugalmas időben vagyok a gyerekekkel. Nincs két egyforma nap, nincs kialakult rutin, amit én kicsit sem bánok. Nagyon színes a program, van, hogy 3 teljes szabadnapom van a héten. Kicsit aggódtam amiatt, hogy esetleg reggel korán kell majd kezdenem, de szerencsére általában valamikor 10 és 12 között kezdek. Az estéim szabadok és a család még bátorított is, hogy menjek a barátaimmal. Sajnos, vagy nem sajnos, a szórakozóhelyek mind zárva vannak, de így is minden alkalomra jut program.

Találtam egy Facebook csoportot au paireknek, akik Ibizán vannak és onnan nagyon sok barátom van. Hetente többször találkozunk és általában a szabadnapjaimat is velük töltöm. Ibiza csodálatos hely, tele szebbnél szebb tengerpartokkal. Habár már egy hónapja itt vagyok, még a felét sem sikerült bejárnom a helyiek által ajánlott helyeknek. Az otthoni családomnak nagyon hiányzom és kíváncsiak, hogy milyen helyen töltöm a nyaramat ezért jövő héten jönnek látogatóba. A fogadó családom ebben is nagyon támogató és segítőkész volt, segítettek szállást keresni és azon a héten megpróbálják úgy szervezni a munkájukat, hogy én minél több időt tudjak a családommal tölteni.

Nagyon szerencsés és hálás vagyok, hogy az Aupairfect au pair ügynökség ilyen szuper családot talált nekem. Ibiza fővárosában, Ibiza városban lakunk, gyalog kb. 10 percre a tengerparttól. Az időjárás is szuper, mindig süt a nap és meleg van. Ennél jobb helyet nem is találhattam volna.

Ha szeretnétek megtapasztalni, hogy milyen is egy au pair élete, szeretnétek külföldön nyelvet tanulni, vágjatok bele ti is a programba az Aupairfect au pair ügynökséggel! Köszönöm szépen a sok segítséget Katinak és Zsófinak!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...