For aupairs

Aupairfect blog

Anna au pair élményei - Franciaország 2020

Au pair vélemények sorozatunkban Anna franciaországi au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Június végén érkeztem Franciaországba, summer au pair programra. A vírus helyzet az én terveimet is felforgatta erre az évre, végül úgy döntöttem, jelentkezem az Aupairfect-hez, hogy a nyarat hasznosan tölthessem. Kati és Zsófi nagyon rugalmasak és kedvesek voltak, rövid időn belül találtak nekem egy csodálatos fogadó családot. Jobb helyre nem is küldhettem volna. Felülmúlta minden elképzelésemet! Mougins-ban lakom, ami Dél-Franciaországban található, Cannes-hoz közel. Nagyon jól kiépített helyi tömegközlekedés van, így könnyedén bejárható az egész Francia Riviéra. Számos gyönyörű helyet volt lehetőségem bejárni: Nizza, Eze, Antibes, Monaco, Valbonne, Gourdon, Gorges du Verdon, Grasse, Porquerolles, Saint Tropez, Saint Raphael... Ez a hely egy földi paradicsom!

Rengeteg élménnyel gazdagodtam és még továbbiak várnak! Nagyon hálás vagyok az Aupairfect csapatának, akik segítettek, hogy ilyen életre szóló élményben lehessen részem! Szeretnék bátorítani mindenkit, aki gondolkozik azon, hogy kipróbálja magát au pairként, hogy vágjon bele! A vírus helyzet ezen a környéken annyiban érzékelhető, hogy a maszk viselése a zárt tereken kötelező. A kirepüléskor semmiféle probléma nem volt. Az au pair program az egyik legjobb, ha nem a legjobb módja a külföldi nyelvtanulásnak, azon túl, pedig az önállóvá és függetlenné válásnak.

Vigyázzatok magatokra és csak bátran, kalandra fel!

Anna

SUMMER AU PAIR PROGRAMBÓL LONG TERM PROGRAM!

Sziasztok!
Négy hónapos franciaországi au pair élményem után írom ezt a kis beszámolót.
Nehéz összefoglalni mindazt, amit számomra ez az idő jelentett. Egy spontán nyári kalandnak indult. Amikor nekivágtam az Aupairfect nagyszerű szervezésével és támogatásával, nem képzeltem volna, hogy életem egyik legszebb nyarát töltöm a Francia Riviérán.Lehetőségem nyílt bejárni Dél-Franciaország városait, strandolni a Földközi-tenger partjain, új emberekkel való találkozások által kicsit más szemmel tekinteni a világra, fejlődni a franciában és ami a legfontosabb, egy kedves fogadó család részeként jobban megismerni a francia kultúrát.
A tervezett két hónapból végül 4 hónap lett. Az au pair élményen túl, lehetőségem nyílt a kötelező szakmai gyakorlatom teljesítésére is a fogadó családom támogatásával, amiért rendkívül hálás voltam.
Mindenkit bátorítok, aki tervezi, hogy kipróbálja magát au pair-ként, hogy vágjon bele! Ha könyv lenne az élet, ezt a fejezetet biztos sokszor újraolvasnám. Szurkolok minden kedves kalandvágyó társamnak és nagyon köszönöm az Aupairfect támogató munkáját!
Vigyázzatok magatokra!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...