For aupairs

Aupairfect blog

Iveta nyári au pair élményei - Nizza 2020

Au pair vélemények sorozatunkban most Iveta nizzai summer au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Előzőleg beszámoltam nektek versaillesi au pair élményeimről! Most szeretném megosztani veletek nizzai summer au pair élményeimet! Július közepén érkeztem Nizzába nagy izgalommal. Kicsit eltérő a szituáció itt, mint az első fogadó családomnál volt, mivel az apuka elvált, így a gyerekek minden második héten jöttek és aztán nekem két hét szabad időm volt. Három angyali kislány várt engem (5, 8, 9 éves). Rengeteg élményünk volt együtt ezalatt a kevés idő alatt is. Voltunk együtt kirándulni, kempingezni, shoppingolni.


Azoknak akik nem olvasták az előző beszámolómat, azzal kezdeném, hogy 2020 januárjában kezdtem az au pair programot az Aupairfect au pair ügynökség segítségével Párizsban. Itt egy tündéri, magyar-amerikai családnak dolgoztam, és három tündéri lurkóra vigyáztam, de sajnos ők a nyár elején visszautaztak Amerikába. A programot Párizsban szerettem volna folytatni, de Katiék tanácsára elvállatam egy summer au pair munkát Dél-Franciaországban. A csajokkal mondhatom, hogy elég hamar megtaláltunk a közös hangot, és az apukával szintén nagyon jól kijöttem. Új barátokra is leltem, akik nagyon fognak nekem hiányozni. Rengeteg segítséget kaptam az apukától, amikor otthon volt, mert a munkája miatt ő sokat volt távol tőlünk. Biztos vagyok benne, hogy visszajövök a családhoz látogatóba (hiszen megígértem a csajoknak!), Megosztanék veletek pár fotót! Ha tehetitek mindenképp gyertek el Nizzába, gyönyörű hely!


A nyári au pair programom nagyon jól sikerült, ennél szebb helyet a nyár eltöltésére nem is találhattam volna. Most már nagy izgalommal várom a következő au pair programot, amit ősszel kezdek Párizsban.

Amennyiben nyelvet szeretnétek tanulni, világot látni és csodálatos barátokat szerezni, mindenképpen válasszátok az au pair programot és főleg az Aupairfect au pair ügynökséget.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...