For aupairs

Aupairfect blog

Julcsi au pair élményei - Anglia 2020

Au pair vélemények sorozatunkban Julcsi angliai au pair élményeit olvashatjátok.

Sziasztok!
Az én au pair történetem szeptember elején kezdődött, amikor megérkeztem Angliába, egész pontosan Sheffield-be, ahol egy 7 éves kisfiúra vigyázok. A mindennapi menetrend elég nehezen alakult ki, mert a család is nemrég költözött a városba, ezért csak 3 héttel később tudta kezdeni a sulit a kisfiú. Viszont, amire én egyáltalán nem is számítottam hogy, az anyuka fogadott egy nanny-t, aki napközben az iskolaidőnek megfelelő időben vigyázott a kisfiúra, hogy “ki tudjam élvezni az itt töltött időmet”. Ez a hozzáállás minden másban is megmutatkozik; egy végtelenül korrekt és segítőkész fogadó családhoz volt szerencsém kerülni, amiért nagyon hálás vagyok az Aupairfect au pair ügynökségnek, Roninak és Katinak!
Ugyan a család nem az este együtt filmezős típus, de mindig gondolnak rám, legyen szó a környékbeli programok ajánlásáról vagy csak a péntek esti pizzarendelésről. A kisfiúval természetesen megvannak a magunk kis “csatái”, de alapvetően egy nagyon értelmes és aranyos kisgyerek, akivel jól ki lehet jönni. A humorát pedig egyszerűen imádom. Az angliai élethez nem is fűznék hozzá sokat, mert már akkor imádtam ezt az országot mikor csak turistaként voltam itt. Ez azóta sem változott.  Jelenleg sajnos karanténban vagyunk, mert a szülők elkapták a covid-ot, de előtte, (a sok szabadidőmnek is köszönhetően) volt szerencsém már ilyen rövid idő alatt is felfedezni rengeteg gyönyörű helyet, illetve összebarátkozni más au pairekkel és helyiekkel is.
Szóval vírus és nehézségek ide vagy oda, én nagyon örülök, hogy az aupairkedés mellett döntöttem és mindenkinek csak ajánlani tudom! Az Aupairfect csapatának pedig nem tudom elégszer megköszönni, mert bármi kérdésem/kétségem volt vagy van, egyből a segítségemre sietnek és mindig éreztetik velem/velünk, hogy számukra tényleg az au pairek a legfontosabbak! 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...