For aupairs

Aupairfect blog

Jázmin au pair élményei - Ausztria 2021

Au pair vélemények sorozatunkban Jázmin ausztriai au pair élményeit olvashatjátok.

 
Kezdek rohamosan a program vége felé haladni és szeretném még egyszer megerősíteni, hogy mennyit adott nekem ez a 10 hónapos au pair program. Mind önismereti, mind emberismereti téren és sok más területen is persze. Én személy szerint kötelezővé tennék egy ilyen fajta gap yeart minden diáknak érettségi után.
Köszönöm szépen még egyszer az Aupairfect au pair ügynökségnek, Katinak és Roninak❣
 
Bécs, 2021.06.23.
Sziasztok!
6 hete kezdtem az au pair programot Bécsben, és a kiutazásom korántsem volt zökkenőmentes, szerintem mindenki tudja miért... A COVID járvány sajnos mindenhol nagyon komoly problémákat okozott. Szerencsére, egy nagyon kedves, segítőkész és támogató családhoz kerültem. Két gyerkőcre vigyázom, egy kislányra, aki 9 éves és egy kisfiúra, aki pedig 7. Abban a korban vannak, amikor már kezdik megérteni a világot és saját véleményt alkotnak. Néha nem könnyű velük, de az idő nagy részében nagyon jól megértjük egymást.
Mivel a gyerekek iskolásak, ezért a délelőttjeimet takarítással, városnézéssel, pihenéssel töltöm! Bécs egy nagyon élhető város, gyönyörű parkokkal, épületekkel, múzeumokkal és kiváló tömegközlekedéssel. Annak, aki ki szeretne lépni a komfortzónájából és unja már az unalmas hétköznapjait, meleg szívvel tudom ajánlani az au pair programot, Kati és Roni kíváló munkájával. Köszönöm nekik! Garantált, hogy egy életre szóló kalandban lesz részed és ahol nem csak a nyelvtudásod, hanem az egész személyiséged egy átalakulási folyamaton fog keresztülmenni.
Bécs. 2020.10.28.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...