For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Claudia au pair élményei - Skócia 2020

Au pair történetek sorozatunkban Claudia skóciai au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!
Én szeptember elején érkeztem Skóciába, egy kis községbe Kilmaursba. Szerencsére amikor jöttem még nem kellett karanténba vonulnom, úgyhogy már az első naptól fogva elkezdhettem felfedezni ezt a gyönyörű országot!
Tényleg, ha tehetitek, mindenképp látogassatok el ide akár úgy, hogy már Angliában vagytok au pairek és eljöttök ide kirándulni, akár úgy, hogy ezt az országrészt választjátok úticélnak az au pair programotokhoz. Nos, természetesen mint mindenhol máshol, a korona itt is okozott nehézségeket, de ezekkel meg kellett és meg is lehetett tanulni együtt élni. Egy egyedülálló apuka két gyönyörű kislányára vigyázok, akik 7 és 9 évesek.
A kislányok hihetetlenül jól neveltek, megvan a maguk feladata a ház körül és (általában) azt szó nélkül meg is csinálják. Könnyű velük kijönni, pedig teljesen más személyiségek mind a ketten. Az egyikük egy nagyon csajos kislány, akinek tényleg csak akkor áll be a szája, ha aludni megy, másikuk pedig igen fiús, olyan pocsolyába mászós, focizós módon. Az apukájuk jelenleg nem dolgozik (repülőgép mérnök így jelenleg nincs sok munkája), úgyhogy a kezdeti időkben elég feleslegesnek is éreztem magam. Szerencsére könnyen megbeszéltük, hogy mik legyenek a feladataim amíg ez a helyzet fenn áll, de így rengeteg szabadidőm lett, több mint amire számítottam, amit főleg ennek a csodálatos országnak a felfedezésével töltök. Mindig is imádtam a történelmet, így nekem ez egy kincsesbánya, minden településnek megvan a maga története, legendája vagy mítosza, na meg a maga kastélya még ha romosan is. :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vágjon bele ebbe a kalandba! Au pairként élni teljesen új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagítja az ember életét. Mint mindennek ennek is megvan a maga árny oldala, de ez egy hihetetlen lehetőség, és hihetetlenül köszönöm az Aupairfectnek, Katinak és Zsófinak, hogy itt lehetek! Ízelitőnek pedig itt van pár kép erről a csodálatos országról!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...