For aupairs

Aupairfect blog

Emma au pair élményei - Svájc 2021

Au pair vélemények sorozatunkban Emma svájci au pair történetét olvashatjátok.

 

Sziasztok!
Most tartok az au pair programom 3/4-nél Svájcban és pár hónapja saját autóval jöttem vissza, így szabadnapokon gyorsan eljuthatok olyan helyekre, amikről nehéz elhinni, hogy tényleg léteznek. Az au pair programmal nem csak csodás helyekre jutottam el. #interlaken #thun #buchs # bierbachfälle #lautetbrunnen #crestasee #iselwalt de a nyelvtudásom is sokat fejlődött és csodálatod embereket ismertem meg.
Ha valaki esetleg Svájcban aupairkedik, és pont egyszerre van szabadnapunk, akkor a kocsiban mindig van hely!

Svájc, 2021.06.23.

Sziasztok!

Novemberben jöttem ki az au pair programmal Svájcba, bár az eredeti terv Ausztria volt, de a vírus miatt ott nem volt túl sok lehetőség, így Kati és Roni javaslatára Svájcot választottam, ahol néhány hét alatt sikerült családot találni. Egy 5 éves kislányra, és egy 3 éves kisfiúra vigyázok. A szülőknek farmjuk van, így nagyon elfoglaltak, így sokat vagyunk a gyerekekkel egyedül, az első héten ijesztő volt, hogy az alapnyelvtudással kell végig vinni egy egész napot. De már ez a 2 hónap iszonyat sokat segített, és ösztönzött rá, hogy még többet tanuljak, és most már könnyedén megy velük a kommunikáció és a család is iszonyat hálás és rendes.

A gyerekek már a nővérüknek hívnak, és hiába, hogy ilyen kicsik, mindent meg lehet velük beszélni, igazi szövetség alakult ki köztünk. Hatalmas élmény, és nagyon jó érzés látni azt, hogy a gyerekek milyen gyorsan kötődnek hozzád. Karácsonykor otthon voltam 1 hetet, még a karantént is bevállalták volna a szülők, szóval igazán jófejek (szerencsére nem kellett karanténba maradnom). A következő lépés a nyelvtanfolyam, ami most a vírus miatt, úgy látszik hiába vártunk, csak online lesz. De még így is elmondhatom, hogy az au pair kaland ezerszer többet ér bármilyen otthoni nyelviskolától. Köszönök mindent Roni és Kati!

Svájc, 2020.12.08

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...