For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Iveta au pair élményei - Franciaország - Párizs 2020

Au pair vélemények sorozatunkban Iveta harmadik franciaországi au pair történetét olvashatjátok. :)

Üdvözlök mindenkit!
Előzőleg meséltem már neketek au pair tapasztalataimról, először a Párizs melletti Versaillesben töltött félévről, egy amerikai-magyar családnál, majd Nizzában egy angol családnál. Hát most újra visszatértem álmaim városába Párizsba. Hála az Aupairfect au pair ügynökség csodálatos csapatának sikerült új családot találnunk. A vírushelyzet miatt nem volt egyszerű a helyzetem és az sem segített, hogy Párizs nagyon népszerű város az au pairek körében, sokan szeretnének itt élni. Én is mindenképp Párizsba szerettem volna visszajönni, ezért örök hálám Katinak és Verának, hogy sikerült véghez vinnem ezt az álmom! Őszintén megmondva elején kicsit tartottam az új családtól, de ennek ellenére ma már szinte én is a család tagjának érzem magam. Kaptam két gyönyörű iker lányt, akik kilenc évesek, de úgy külsőleg, mint belsőleg nagyon különbözőek. Az apukájuk egyedül neveli őket, és el kell hogy mondjam, hogy minden tiszteletem az övé, mivel nagyon szépen neveli őket.

A mai gyerekek általában imádják a videójátékokat, internetet vagy az okostelefont, de őket semmi ilyen nem érdekli. Rengeteget olvasnak, néha nem bírják letenni a könyveket alvás előtt. Mindig hívnak engem játszani, ők segítenek nekem a leckéimben, gyakran együtt sütünk, főzünk. Imádnivalóak, nagyon a szívemhez nőttek! Persze, mint afféle nők néha összekapnak, de a harag maximum tíz percig tart. El kell hogy mondjam, hogy a host apuka szinte úgy kezel mint a saját lányát, amiért nagyon hálás vagyok neki.
Rengeteget segít, támogat engem és mindig mellettem áll. Nagyon sok közös programot csinálunk, ahogy tehetjük vagy ha időnk van rá. Mivel Franciaországban lockdown van, csak itthon tudunk szervezni programot. Hadd beszéljek kicsit a COVID helyzetről itt Párizsban. A gyerekek járnak iskolába, az emberek dolgozni mennek, kimennek sétálni - tehát zajlik az élet. Remélem tetszett nektek a beszámolóm. Íme néhány kép az én imádott családomról.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...